Nuhoğlu, İzmir'i kadraja aldı: İkinci durak Çeşme

Yaklaşık 100 milyon TL yatırımla hayata geçecek Nuhoğlu İnşaat'ın yeni projesi ''Marinera Çeşme''de satışlar başladı. Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, İzmir'de proje yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Şenay Büyükköşdere

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, 2019 yılında tamamlanması öngörülen yeni projeleri Marinera Çeşme'nin satışlarına başladıklarını belirterek, "Çeşme artık sadece yazın değil, dört mevsim yaşanacak bir bölge olacak. Marinera Çeşme, İzmir-İstanbul otobanı ile sadece hava yoluyla değil karayoluyla gelenlerin de 3,5 saat gibi kısa bir sürede ulaşacakları ikinci evleri haline gelecek" dedi.

SAKIZ ADASI MANZARALI

Yenitepe İzmir’den sonra İzmir’deki ikinci projelerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Nuhoğlu, 2019 yılında tamamlanması öngörülen Marinera Çeşme'de satışların başladığı bilgisini verdi. Ali Nuhoğlu, Çeşme'den sonra da İzmir'de proje yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Ali Nuhoğlu'nun verdiği bilgilere göre, Ayasaranda Koyu'nun doğal yapısıyla örtüşen Marinera Çeşme projesinde residence konforunda, üst katlarda dahi müstakil ev hissini veren, Sakız Adası manzaralı daire konsepti bulunuyor.

SERTİFİKA İÇİN GÖRÜŞÜYORUZ

Ali Nuhoğlu, gayrimenkul sertifikası için de görüşmeler yaptıklarını belirterek, "Bakanlığın yaptığı bu çalışma grubu içerisinde biz de sektörün sivil insiyatifleri olarak yer aldık. Şu anda daha çok kamu-özel sektörün birlikte yürüttüğü projelerde bunu hayata geçiriyorlar. Biz özellikle özel sektörün kendi marifetiyle organize ettiği projelerin de bu alana alınması konusunda bir düzenleme yapılmasını talep ettik. Şu an itibarıyla bu yapılmış değil"  dedi.

TÜM KESİMLER ALABİLMELİ

Türkiye'de konut fiyatlarının yüksek olmasının arsa fiyatlarından kaynaklandığını vurgulayan Nuhoğlu, tüm kesimlerinin alım yapabilecekleri projeler geliştirilmesi gerektiğini belirterek, "En rahat satılan konutların metrekaresi 2 bin lira bandında" dedi.