Nissan Pulsar ile yeni kulvarlara yelken açıyor 

Nissan’nın C Hatchback sınıfındaki yeni temsilcisi Pulsar, benzinli ve dizel motorları, 59.900 TL başlayan fiyatlarıyla ülkemiz pazarında satışa sunuluyor. 

Türkiye pazarında SUV sınıfındaki güçlü modelleriyle pazar payını yükselten Nissan, ürün gamını uzun yıllardır eksikliğini hissettiği hatchback versiyon ile tamamlıyor. Japon üreticinin C hatchback sınıfındaki güçlü dönüşünü de simgeleyin modeli Pulsar, önümüzdeki aydan itibaren Türkiye'de satılmaya başlıyor.

TURBOLU GÜÇLÜ MOTOR

Üç farklı motor ve şanzıman seçeneğiyle Türkiye yollarına çıkacak olan Pulsar,Qashqai’de kendini ispatlamış turbo beslemeli motorlardan 1.2 litre manuel, 1.2 litre otomatik ve 1.5 litre manuel şanzıman seçeneklerine sahip olacak. 1.2 lt benzinli DIG-T motor 115 beygir güç üretirken, 1.5 lt’lik dizel dCi motor 110 beygir güç ve 260 Nm maksimum tork değerlerine ulaşıyor. Aracın lansman fiyatları 59.900 TL’den başlarken, en üst motor ve donanım versiyonunda 81.300 TL’ye kadar yükseliyor. 

İki ayda iki yeni ürün

Nissan Türkiye Genel Müdürü Sinan Özkök, Pulsar modelinin kendilerine yeni bir güç kattığını söylerken, SUV modelleri ile yakaladıkları başarıyı C-HB segmentine de taşımak istediklerini belirtti. Özkök, “Mart ayındaki Navara lansmanından sonra Pulsar ile birlikte pazara 2 ay içinde yeni bir ürün sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Pulsar’ın satışlarımıza yeni bir ivme kazandıracağını düşünüyoruz” dedi.