MPİ Sayısal Loto sonuçları bilet sorgulama ekranı (Bu akşamın sonuçları) 27 Haziran Çılgın Sayısal Loto sonuçları yayınlandı!

MPİ Çılgın Sayısal Loto 27 Haziran 2022 sonuçları için heyecanlı bekleyiş son buldu. Sayısal Loto sonuçları haftada 3 kez Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor. Pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri Dünya Piyango İdaresi kurallarına göre yapılan çekilişlerde 1'den 90'a kadar sıralı toplar arasından çekilen 6 şanslı numarayı bilenler büyük ikramiyenin sahibi oluyor. İşte 27 Haziran Sayısal Loto sonuçları şanslı numaraları...

27 Haziran Sayısal Loto sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Milli Piyango İdaresi Çılgın Sayısal Loto sonuçları pazartesi, çarşamba ve cuma günleri yapılan çekilişi ile belli oluyor. Sayısal Loto'da 1'den 90'a kadar sıralı toplar arasından çekilen 6 şanslı numarayı bilenler büyük ikramiyenin sahibi oluyor. Çekilişin sonuçları 'millipiyangoonline.com' üzerinden yayınlanıyor. İşte Çılgın Sayısal Loto sonuçları 27 Haziran 2022 şanslı rakamları...

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 27 HAZİRAN 2022 AÇIKLANDI!

Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından düzenleneen Çılgın Sayısal Loto sonuçları saat 21.30'da açıklandı. Sisal Şans tarafından noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişin sonuçları 'millipiyangoonline.com' adresi üzerinden yayınlandı. İşte şanslı numaralar...

Sayısal loto sonuçları 27 Haziran Pazartesi: 25, 45, 48, 55, 79, 82 +60 Joker - 2 SuperStar

GEÇEN ÇEKİLİŞİN SONUÇLARI

25 Haziran sonuçları: 09, 15, 25, 46, 49, 71 + 39 Joker – 20 (SüperStar)

ÇILGIN SAYISAL LOTO NE KADAR DEVRETTİ?

Sayısal Loto'da devreden büyük ikramiye tutarı 88,3 milyon TL. Bu akşam gerçekleştirilecek çekiliş ile beraber büyük ikramiyenin talihlileri aranacak.

SÜPERSTAR NEDİR?

SüperStar, Çılgın Sayısal Loto'ya eklenen ve tutturduğun numara sayısına göre değişen oranlarda kazanç miktarını arttıran yeni bir özelliktir. Süperstar oynamak için Çılgın Sayısal Loto'da en az 1 kolon oynamak şarttır; SüperStar yalnız başına oynanamaz.

Çılgın Sayılsal Loto kuponu 4 TL iken ekleyeceğin 1 SüperStar numarası 2 TL'dir. Dolayısı ile 1 kolon Süperstar'lı Çılgın Sayısal Loto kuponu 6 TL'dir. Sadece Süperstar numarasını bildiğin durumda dahi ikramiye kazanırsın!

Süperstar çekilişleri, haftanın 3 günü Çılgın Sayısal Loto çekiliş küresinden farklı 2. bir çekiliş küresi ile 90 top içerisinden 1 tane Süperstar numarası çekilerek yapılır.

ÇILGIN SAYISAL LOTO'DA

Birinci kategori olan "6 bilen", kazanan kombinasyonun 6 rakamının tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilenler büyük ikramiyeyi kazanır.

İkinci kategori olan "5+1 bilen", kazanan kombinasyonun 5 rakamının doğru tahmin edildiği ve 6'ıncı rakamın "Joker" rakamına eşit olduğu kombinasyonlardır.

Üçüncü kategori olan "5 bilen", kazanan kombinasyonun 5 rakamının doğru tahmin edildiği ancak 6'ıncı rakamın "Joker" rakamından farklı olduğu kombinasyonlardır.

Dördüncü kategori olan "4 bilen", kazanan kombinasyonun 4 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyondur.

Beşinci kategori olan "3 bilen", kazanan kombinasyonun 3 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.

Altıncı kategori olan "2 bilen", kazanan kombinasyonun 2 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.