Milli Emlak duyurdu: 8 bin TL'den başlıyor! Arsa, arazi ve konut alanı satılacak

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin birçok farklı şehrinde Hazine'ye ait çok sayıda arsa, arazi ve konut alanını satışa çıkarttı. İhale usulü ile alıcılarını bulacak taşınmazlar dar bütçeli vatandaşlara da hitap edebiliyor. İşte Milli Emlak'tan satışa çıkartılacak o arsa, arazi ve konut alanları ile ilgili detaylar…

Arsa, tarla, konut alanı ve arazi almak isteyen birçok vatandaş, çeşitli ilanları takip ediyor. Bu noktada Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü de çok sayıda arsa, konut alanı ve arazi satışa çıkarttığını açıkladı.

MİLLİ EMLAK ARSA, ARAZİ VE TARLA SATIŞA ÇIKARTILACAK

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde satışa çıkartılan arsa, konut alanı ve araziler; Afyonkarahisar, Bayburt, Kastamonu ve Muğla başta olmak üzere birçok farklı şehirde bulunuyor.

Milli Emlak tarafından ihale usulü ile alıcılarını bulacak taşınmazlar, dar gelirli vatandaşlara da hitap edebiliyor. Ayrıca bu noktada; tahmin edilen ihale bedeli 8 bin TL olan arazi, tahmin edilen ihale bedeli 21 bin TL olan arsa ve tahmin edilen ihale bedeli 90 bin TL olan konut alanı pek çok vatandaşın dikkatini çekiyor.

AFYONKARAHİSAR'DA 8 BİN TL'DEN ARAZİ

Milli Emlak tarafından ihale usulü ile satışa çıkartılan Afyonkarahisar Başmakçı'daki arazinin tahmin edilen ihale bedeli 8 bin TL. Ayrıca arazinin ihale tarihi, 10 Eylül 2024 olarak belirtildi.

Chery yok artık dedirtti: Taksitle SUV otomobil imkanı! Üstelik Dacia Duster'dan bile ucuz

MUĞLA'DA 21 BİN TL'DEN ARSA

Milli Emlak, Muğla Milas'ta tahmin edilen ihale bedeli 21 bin TL olan arsayı satışa çıkarttı. Alıcısını bekleyen arsanın ihale tarihi, 16 Eylül 2024 olarak açıklandı.

YOZGAT'TA 90 BİN TL'DEN KONUT ALANI

Yozgat Aydıncık'ta bulunan konut alanının tahmin edilecek ihale beledi, Milli Emlak tarafından 90 bin TL olarak belirtildi. Ayrıca ihale usulü ile alıcısını bulacak konut alanının ihale tarihi, 3 Eylül 2024 olarak belirtildi.

Milli Emlak duyurdu: Çok sayıda konut alanı satılacak! 99 bin TL'den başlıyor

DİĞER TAŞINMAZLAR

Milli Emlak, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde birçok tarla, arsa, arazi ve konut alanı satışı gerçekleştiriyor. Söz konusu taşınmazlardan bazıları aşağıda yer alıyor.

60 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak!