Milli Emlak çok sayıda taşınmaz satacak! 112 bin TL'den konut alanı, 9 bin TL'den arsa...

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin birçok farklı şehrinde; arsa, arazi, tarla, bağ ve bahçe satışı gerçekleştirebiliyor. Dar gelirli vatandaşlara da hitap edebilen taşınmazlar hemen herkesin dikkatini çekiyor. Öte yandan Milli Emlak tarafından duyurulan ilanlar kontrol edildiğinde, tahmin edilen ihale bedeli 112 bin TL'den konut alanı, 9 bin TL'den arsa satılacağı görüldü. Söz konusu konut alanları ve diğer taşınmazlarla alakalı detaylar haberimizde…

AKSAM.COM.TR

Okan Kabuk

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere Türkiye'nin birçok farklı şehrinde Hazine'ye ait taşınmazları zaman zaman satışa çıkartıyor.

Satışa çıkartılan arsa, arazi, tarla, bağ ve bahçeler, uygun fiyatlı olduklarında hemen herkesin dikkatini çekebiliyor. Bunun yanı sıra konut alanlarına birçok vatandaş yoğun ilgi gösteriyor.

TAHMİN EDİLEN İHALE BEDELİ 9 BİN TL'DEN ARSA

Milli Emlak tarafından duyurulan taşınmaz ilanları incelendiğinde, tahmin edilen ihale bedeli 9 bin TL'den arsa satılacağı görüldü. İmar izni bulunmayan arsanın yüz ölçümü 46,12 metrekare olarak belirtildi.

Milli Emlak tarafından satılacak söz konusu taşınmaz, Kırşehir Merkez'de bulunuyor. İşte Kırşehir Merkez'deki o arsa;

TAHMİN EDİLEN İHALE BEDELİ 112 BİN TL'DEN KONUT ALANI

Milli Emlak tarafından satışa çıkartılacak taşınmazlar kontrol edildiğinde, en uygun konut alanının tahmin edilen ihale bedeli 112 bin TL'den satışa çıkartıldığı görüldü. Söz konusu konut alanının teminat bedeli ise 11 bin 200 TL olarak açıklandı.

Denizli Bekilli'de bulunan konut alanının ihale tarihi ise 16 Ekim 2024 olarak belirtildi. Ayrıca 319,10 metrekare olduğu aktarıldı.

İşte Milli Emlak tarafından satılacak söz konusu konut alanı;

DİĞER TAŞINMAZLAR

Milli Emlak tarafından satışa çıkartılacak taşınmazlar incelendiğinde, çok sayıda arsa, arazi, tarla, bağ ve bahçe satışı yapılacağı görüldü. Vatandaşların en çok dikkatini çeken taşınmaz tiplerinden biri, arsalar. Ancak her arsada imar izni bulunmuyor.

İşte Milli Emlak tarafından duyurulan arsalardan bazıları şu şekilde;

Milli Emlak tarafından satılacak konut alanları, Türkiye'deki hemen herkesin dikkatini çekebiliyor. İşte söz konusu konut alanlarından bazıları şu şekilde;

Chery yapacağını yaptı! Faiz yok, taksit ile SUV otomobil imkanı