2021 Ağustos ayı PPK faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı açıklandı mı?

Merkez Bankası faiz kararı yoğun olarak araştırılan konulardan oluyor. PPK toplantıları her ay düzenli olarak gerçekleşiyor. Piyasaları yakından takip eden vatandaşlar ise Merkez Bankası faiz kararı açıklandı mı? 2021 Ağustos ayı PPK faiz kararı ne zaman açıklanacak? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

Merkez Bankası faiz kararı gündemde yer alıyor. Piyasaları yakından takip eden vatandaşlar Merkez Bankası faiz kararı açıklandı mı? 2021 Ağustos ayı PPK faiz kararı ne zaman açıklanacak? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Her ay belirli aralıklarla gerçekleşen toplantıların arıdan o aya ilişkin faiz kararı açıklanıyor. İşte Merkez Bankası faiz kararı hakkında merak edilenler...

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI?

Merkez Bankası faiz kararı henüz açıklanmadı. Para Politika Kurulu (PPK) 12 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleşecek. Toplantının ardından faiz kararı belli olacak.

SON TOPLANTIDA ALINAN KARARLAR NELER?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), haftalık gösterge repo faizinde piyasa beklentileri doğrultusunda değişikliğe gitmedi.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, politika faizini yüzde 19 olarak sabit tuttu.

TCMB Para Politikası Kurulu(PPK) toplantısının ardından yapılan açıklamaya göre, haftalık repo faizi yüzde 19,00 olarak kaldı. TCMB, önceki 3 toplantısında da beklentilere paralel olarak faizi sabit bırakmıştı.