Memur emekli maaş farkları yattı mı? SSK ve Bağ-kur emeklileri 2022 zamlı maaşları ne zaman yatacak?

Memur ve emekli maaş farkları ile birlikte zamlı maaşların ödendiği tarihler araştırılmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda açıklanan enflasyon farkının ardından memur ve emekli maaşların ödeneceği tarih açıklanmıştı. Peki Memur emekli maaş farkları yattı mı? SSK Bağkur emeklilerin zamlı maaşları ne zaman ödenecek?

Memur, emekli ve SSK ve Bağ-kur emeklileri zamlı maaşları ile ilgili beklenen açıklama geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Bilindiği üzere Emekli ve memurun maaş artışı 4 Temmuz'da açıklanan ilk 6 aylık enflasyona göre netleşmişti. İnternet aramalarında "Memur emekli maaş farkları yattı mı? SSK ve Bağ-kur emeklileri 2022 zamlı maaşları ne zaman yatacak?" soruların yanıtları merak konusu oldu.

MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARINA NE KADAR ZAM YAPILDI?

Memur ve memur emeklisinin maaşına yüzde 41.69 oranında zam yapılmıştı.

Bu artış hesap edilirken toplu sözleşme zammı ve ilk 6 ayda oluşan enflasyon farkı baz alınmıştı. Öte yandan SSK ve Bağkur emeklilerinin toplu sözleşme görüşmesi bulunmuyor.

Bu yüzden ilk 6 ayda oluşan yüzde 42.35'lik zam uygulanacak. Emekli maaşlarına zam kararı sonrası gözler emekli aylıklarının yatırılacağı güne çevrildi. Zammın ardından maaşların yatacağı tarihler de belli oldu.

BAĞ-KUR EMEKLİSİ MAAŞINI NE ZAMAN ALACAK?

Buna göre tahsis numarasının son rakamı 9,7,5 olanlar 25 Temmuz'da maaşlarını alacaklar.

SSK EMEKLİSİ MAAŞINI NE ZAMAN ALACAK?

Tahsis numarası son rakamı 9 olanlar 17 Temmuz'da zamlı maaşlarını alacaklar.

ZAMLI MEMUR MAAŞLARI 8 TEMMUZ'DA ÖDENDİ!

6 aylık enflasyon farkı ile zamlı memur maaşları belli oldu. Temmuz zamlı memur maaşları Kurban Bayramı öncesinde 8 Temmuz tarihinde hesaplara yattı.

TEMMUZ ZAMLI EMEKLİ MAAŞI NE ZAMAN YATACAK?

6 aylık enflasyon farkı ile yüzde 42,35 oranında zam alan milyonlarca emekli fark ödeme takvimini araştırıyor. Emekli zammının netleşmesiyle birlikte gözler emekli maaş farkları ödeme takvimine çevrildi. 17 Haziran itibariyle ödemeleri başlayan SSK ve Bağ-Kur 4A,4B,4C Emekli maaş farkları tahsis numaralarına göre ödenmeye devam ediliyor.