Memur alımı yapılacak: 65 KPSS puanı yetiyor! İlan resmen açıklandı…

Memur alımı ilanları, özel sektörde çalışan ve mevcut şartlardan memnun olmayan birçok insan tarafından araştırılıyor. Ayrıca bu noktada belediyeler ve bazı kamu kurumları, KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştirebiliyor. Öte yandan İzmir ili Karabağlar Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 65 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı resmen açıklandı. Detaylar haberimizde…

Memur alımı ilanlarını takip eden birçok vatandaş, kendine uygun olan çeşitli ilanlara başvuru yapabiliyor. Zira bazı kamu kurumları KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştirebiliyor.

Öte yandan İzmir ili Karabağlar Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 65 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı duyuruldu. Resmen açıklanan ilanda, toplam 8 adet zabıta memuru alımı yapılacağı belirtildi.

İZMİR İLİ KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI KPSS İLE MEMUR ALIMI İLANI

İzmir ili Karabağlar Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 65 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yolu ile memur alımı yapılacağı açıklandı.

Ayrıca İzmir ili Karabağlar Belediye Başkanlığı bünyesinde gerçekleşecek olan memur alımı ilanında, 1 zabıta memuru kadın ve 7 zabıta memuru erkek olmak üzere toplam 8 personel alınacağı duyuruldu.

BAŞVURU ŞARTLARI VE DİĞER DETAYLAR

İzmir ili Karabağlar Belediye Başkanlığı bünyesinde gerçekleşecek memur alımı ilanında, adaylardan en az 65 KPSS puanı isteniyor. Ancak KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar da aranıyor. İzmir ili Karabağlar Belediye Başkanlığı ilanı ile ilgili başvuru şartlarına ve diğer detaylara aşağıdan ulaşılabiliyor.

İzmir ili Karabağlar Belediye Başkanlığı KPSS ile memur alımı ilanı için buraya tıklayın.