KYK kredi ve burslar ödendi mi?

KYK kredi ve burslar ödendi mi? KYK kredi ve burslar ne zaman ödenecek? sorusu yoğun olarak araştırılan konular arasında yer alıyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından lisans okuyan öğrencilere burs ve geri ödemeleri kredi imkanı sağlanıyor.

KYK kredi ve bursları hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler arama motorlarında sık sık araştırma yapıyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından lisans okuyan öğrencilere burs ve geri ödemeleri kredi imkanı sağlanıyor. 

KYK KREDİ VE BURSLAR NE ZAMAN ÖDENECEK?

Dün yapılan kabine toplantısının ardından Başkan Recep Tayyip Erdoğan KYK kredi ve burslarının Ramazan Bayramı öncesi ödeneceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ise şu şekilde;

Emeklilerimizin bu ayki maaş ödemelerini 15 Mayıs'tan itibaren hesaplarına yatırmaya başlayarak bayrama kadar bitireceğiz.

Yüksek öğrenim öğrencilerimizin 6 Haziran'da yapılacak burs ve kredi ödemelerini, 19 Mayıs'tan başlatıp bayrama kadar tamamlayacağız.

Aynı şekilde mayıs ayı işsizlik ödemelerini de öne çektik. Salgın kapsamında hazırladığımız sosyal destek programının ilk iki fazında 4,4 milyon vatandaşımıza biner lira nakit desteği verdik.