Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? İkramiye tarihi belli oldu mu?

Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak ve tarih belli oldu mu? sorusu, Türkiye'deki milyonlarca emekli tarafından merak ediliyor. Öte yandan beklenen açıklama geldi. Peki, Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? Başkan Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısı sonrası canlı yayında duyurdu. Son dakika gelişmenin detayları haberimizde…

Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak, ikramiye tarihi belli oldu mu, Kurban Bayramı ikramiyeleri kimlere yatırılıyor? sorusu birçok vatandaşın gündemindeydi. Öte yandan beklenen açıklamayı Başkan Erdoğan duyurdu.

EMEKLİ İKRAMİYE TARİHİ BELLİ OLDU

Emekli ikramiyesi tarihi belli oldu mu? sorusu birçok insanın gündemindeydi. Öte yandan emekli ikramiyesi tarihi belli oldu.

Başkan Erdoğan Kabine Toplantısı'nın ardından emekli bayram ikramiyelerinin 10-14 Haziran'da hesaplara yatırılacağını duyurdu.

KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Anadolu Yayıncılar Federasyonu (AYF) tarafından düzenlenen programda basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Ayrıca Bakan Işıkhan, bayram ikramiyesine ilişkin yaptığı açıklamada;

"Öncelikle bayram ikramiyelerini 3 bine yükselttik, takvimlendirme çalışması devam ediyor, bayramdan önce vereceğiz. Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz, yakın zamanda takvim açıklanacak." ifadesini kullandı.

KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİNİ KİMLER ALABİLİR?

Bayram ikramiyeleri, emeklilerin yanı sıra diğer hak sahiplerine de yatırılıyor. Dul ve yetim maaşı alanlara hisse oranına göre yatırılırken yaşlılık maaşı alanlar, şampiyon sporcular, şehit yakınları, gaziler, terörden zarar gören sivil vatandaşlar ve güvenlik korucuları da bayram ikramiyesi alacak.

Tarih belli oldu: Kurban Bayramı ikramiyeleri yatırılacak! Memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak?