Coinler düşüş devam edecek mi? Kripto paralar neden düşüyor?

Kripto para yatırımcıların yakından takip ettiği konular arasında yer alıyor. Binance tarafından listelenen coinlerde düşüşler devam ediyor. Ticaret hacmi bakımından sektörün en büyük ismi olan Binance, yaşanan düşüş ile ciddi şekilde gündem yarattı. Peki Kripto paralar neden düşüyor? Coinler düşüş devam edecek mi?

Ana kripto para birimi Binance kripto borsasında 660.12 dolardan işlem görüyor. Bugün 12 Mayıs'da ilk kripto para piyasasında yaşanan hareketlilik sürüyor. Tüm dünyada yatırım aracı olarak görülen çok yaygın bir şekilde takip edilen Coinler düşüş devam edecek mi? Kripto paralar neden düşüyor?

COİNLER NEDEN DÜŞÜYOR?

JPMorgan stratejistleri, Bitcoin'in azalan piyasa hakimiyetini bir uyarı işareti olarak lanse etti. Bununla birlikte tarih, lider kripto paranın piyasa hakimiyetinin %40'ın altına düştüğü her seferinde güçlü bir şekilde geri döndüğünü gösteriyor.

Wall Street devleri düşüş yaşayan Bitcoin piyasa hakimiyeti konusunda yaptıkları değerlendirmelerde; 2021 yılının başında %70'lik piyasa hakimiyet oranına sahip olan Bitcoin'in, %44'e kadar gerilemiş durumda olduğuna dikkat çekti. JPMorgan Chase & Co ve DataTrek Research LLC stratejistleri Bitcoin piyasa hakimiyetindeki düşüşü bir uyarı işareti olarak yorumladı. JPMorgan baş stratejisti Nikolaos Panigirtzoglou, altcoin piyasasındaki rallinin daha çok bireysel yatırımcılar tarafından yönlendirildiğini ifade etti.

HANGİ COİNLER DÜŞTÜ?

Ani düşüşü ile anlık olarak dikkat çeken coinler şöye:

EOS 12% oranında geriledi

Cardano 13% oranında geriledi

XRP 10% oranında geriledi

BİNANCE COİN (BNB) NEDİR?

Binance Coin (BNB), Malta merkezli dev kripto para borsası Binance'ın kendi kripto para birimidir. Ticaret hacmi ile dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance'ın arkasında olduğu BNB, son zamanlarda hızlı bir yükseliş gerçekleştirdi ve bu yükseliş Binance'ın ileride yapacağı atılımlarla devam edecek gibi görünüyor. Gelin Binance Coin'in (BNB) hikayesine yakından bakalım.

Binance Coin (BNB) Binance borsasının ve ekosisteminin operasyonlarını beslemesi için geliştirilen bir kripto para birimi. Binance, Binance Coin (BNB) aracılığıyla ekosisteminde alım satım ücretleri, borsa komisyonları, listeleme ücretleri ve Binance borsasındaki diğer ücretler dahil olmak üzere birçok hizmeti destekliyor. Bu ve bu gibi kullanım alanları nedeniyle geride bıraktığımız 4 yıl içerisinde Binance'in kripto para birimi BNB yatırımcılardan büyü bir rağbet gördü.

Binance Coin (BNB), Temmuz 2017'de gerçekleştirilen (ICO) ile birlikte piyasaya sürüldü. Öte yandan Binance Coin'in (BNB) dağıtımı şu şekilde gerçekleştirildi: Melek yatırımcılara %10 (20 milyon BNB token), kurucu ekibe %40 (80 milyon token) ve geri kalan %50'lik kısım da 2017 yılının Haziran ayında gerçekleştirilen ICO ile birlikte satıldı.

BİNANCE COİN (BNB) NASIL ALINIR?

Dünyanın en büyük borsalarından biri olan Binance'in platform token'ı BNB'nin birçok kullanım alanı bulunuyor. Özellikle her geçen gün sektörde yeni projelerle müşterilerinin karşısına çıkan Binance, bu projelerde Binance Coin'e (BNB) de yer vermeyi ihmal etmiyor.

Binance'in kripto para birimi Binance Coin'i (BNB) birçok kripto para borsası aracılığıyla satın alabilirsiniz. Binance Coin alım satımını destekleyen popüler kripto para borsaları şu şekilde: Binance, , FTX, Coinsbit ve BitMax.

Binance üzerinden çok kolay bir şekilde Binance Coin (BNB) satın alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Binance.com adresine giderek bir hesap oluşturmak. Anlaşmalı bankalardan veya kripto para cüzdanınızdan Binance'e para aktararak çok kolay bir şekilde Binance Coin (BNB) satın alabilirsiniz.