Kredi kartı taksit sayısı değişti mi? Kredi kartı taksit sayısı kaç oldu? İşte detaylar

Kredi kartı taksit sayısı ile ilgili yeni düzenleme yapıldı. Kredi kartı kullanıcılarının yakından ilgilendiği konu ile ilgili karar BDDK tarafından alındı. Buna göre; kuyum, mobilya ve elektrikli eşya ürünlerinde taksit sayısında değişikliğe gidildi. Peki, Kredi kartı taksit sayısı değişti mi, kaç ay? Kredi kartı taksit sayısı kaç oldu?

Kredi kartı taksit sayıları ile ilgili karar yoğun olarak araştırılıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), mobilya ve elektrikli eşya ürünlerinde taksit sayısında değişikliğe gidildi. Taşıt alımında kredi vadeleri ise yeniden düzenlendi. Peki, Kredi kartı taksit sayısı değişti mi, kaç ay? Kredi kartı taksit sayısı kaç oldu? Haberimizin içerisinden detaylara ulaşabilirsiniz.

KREDİ KARTI TAKSİT SAYISI AZALTILDI MI, KAÇ AY?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), kuyum, mobilya ve elektrikli eşya ürünlerinde taksit sayısında yeni düzenleme yaptı. Altın alımında kredi kartına taksit sayısı 6 aydan 3 aya indi.

Mobilya ve beyaz eşya alımında kredi kartına taksit 12 aydan 9 aya indi.

TV alımında fiyatı 5 bin TL ve üzerinde olanlar için taksit 4 ay oldu.

Taşıt alımında kredi vadesi yeniden düzenlendi.

Fiyatı 120 bin TL ve altında olan taşıt alımında kredi vadesi 60 aydan 48 aya indi.

BDDK NEDİR?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Türkiye'de tasarruf sahiplerinin hak ve menfaatlerini korumak, bankalar ve özel finans kurumlarının piyasa disiplini içerisinde sağlıklı, etkin ve dünya ölçeğinde rekabet edebilir bir yapıda işleyişi için uygun ortamı yaratmak bu sayede ülkenin uzun vadeli büyümesine ve istikrarına katkıda bulunmak amacıyla kurulmuş bir devlet kurumu.