Kraken nedir, güvenilir mi? Kraken borsası nedir?

Dünyanın en eski kripto para borsalarından biri olan Kraken, 2011 yılından bu yana blockchain sisteminin bir parçası olarak yer alıyor. 2011 yılında kurulan ve 2013 yılında ticaret faaliyetlerini resmen başlatan Kraken, Payward Inc.'in çatısı altında faaliyet göstermektedir. Peki, Kraken nedir, güvenilir mi? Kraken borsası nedir? İşte tüm merak edilenler..

Kripto para ticaretini kolaylaştıran San Francisco merkezli Kraken, piyasa katılımcılarının çeşitli kripto para birimlerinde ticaret yapabileceği bir kripto para borsası olarak biliniyor. Kraken nedir, güvenilir mi? Kraken borsası nedir? gibi soruların yanıtları ise yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte konu hakkında tüm detaylar...

KRAKEN BORSASI NEDİR?

Kripto para ticaretini kolaylaştıran San Francisco merkezli Kraken, piyasa katılımcılarının çeşitli kripto para birimlerinde ticaret yapabileceği bir kripto para borsasıdır.

Bitcoin'in önemini başından itibaren gören ve kripto para platformlarının ekosistemin en kritik parçası olduğunu kabul eden Jesse Powell, insanlara hızlı ve güvenli bir şekilde yatırım yapmalarını sağlamak için Kraken'i kurdu. O zamandan beri, şirket dünyayı kapsayan yüzlerce çalışanıyla birlikte hızla büyüdü.