Dikkat! KOSGEB'ten 300 Bin TL

KOSGEB 'den milyonlarca liralık destek. KOSGEB resmi sitesinden hibe desteğiyle ilgili açıklama geldi. KOSGEB 'den KOBİGEL - GOBİ Gelişim Destek Programına ilişkin bilgilendirme yazısı yayımlandı. Söz konusu duyuruda şu ifadelere yer verildi ; '' Katma değerli ve ileri teknolojili sektörler Türkiye ekonomisinin üretim ve dış ticaret yapısının değişmesinde öncü rol oynamaktadır.

300 Bin TL karşılıksız devlet desteği başvuru şartları açıklandı. KOSGEB 'den milyonlarca liralık destek. KOSGEB resmi sitesinden hibe desteğiyle ilgili açıklama geldi. KOSGEB 300 bin TL'ye kadar hibe desteğinden kimler faydalanabilir? Söz konusu duyuruda şu ifadelere yer verildi ;

1.Konu: Dördüncü sanayi devrimine hazırlık: Üretimde nesnelerin interneti uygulamaları

2.Konu: Orta yüksek ve yüksek teknolojili sektörlerin üretim ve ihracattaki ağırlığının arttırılması

3.Konu: Katma değeri yüksek üretim yapısına geçiş

4.Konu: İhracat kapasitesinin arttırılması ve yeni pazarlara açılım

5.Konu: Mikro ölçekli işletmelerde tasarım - mühendislik imkan ve kabiliyetlerinin geliştirilmesi ve ölçek büyütme

6.Konu: Bilişim teknolojisi alt yapısının güçlendirilmesi

7.Konu: Enerji verimliliğinin arttırılması

8.Konu: Yeşil üretime geçiş

Aşağıdaki link ile Proje Teklif Çağrısına erişilebilecektir.  Başvuru Kılavuzu ve programın Uygulama Esasları, www.kosgeb.gov.tr adresinde “Destekler” menüsünden “KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı” alt menüsü seçilerek incelenebilecektir.  

Proje çağrısı için başvuru sistemi 20 Ekim 2017 günü saat 23.59’da kapatılacaktır. Son başvuru tarih ve saatinden önce onaylanmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. KOSGEB Veri Tabanına kayıtlı ve 2016 KOBİ Beyannamesi onaylı işletmeler, veri tabanı giriş şifreleri ile sisteme girerek başvurularını oluşturabilecektir."