Konut kredisinde tarihin en düşük faiz oranı... İşte yeni kredi destek paketinin detayları

Normalleşme sürecine yönelik olarak hazırlanan yeni destek paketinin detayları belli olmaya başladı. Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak'ın açıkladığı destek paketi kapsamında bugüne kadar uygulanan en düşük faiz oranına sahip konut kredisi, Türkiye'de üretilen otomobiller için ucuz kredi imkânı taşıyan kampanyalar ve yaş gruplarına özel tatil tatil kredileri bulunuyor. Öte yandan, normalleşme sürecinde vatandaşların sosyal ihtiyaçları için hazırlanan çalışma kapsamında yerli üretim de desteklenecek.

Yeni kredi destek paketinin detayları netleşmeye başladı. Corona virüs salgınının ekonomiye yönelik etkilerini azaltmak için şimdiye dek 260 milyar liralık destek paketi açıklayan Hazine ve Maliye Bakanlığı, normalleşme süreci için yaptığı çalışmalara da hız verdi.

Sabah’ta yer alan habere göre, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın normalleşme süreci için üzerinde çalıştıklarını açıkladığı yeni destek paketlerini ayrıntıları da gün ışığına çıkmaya başladı. Bu kapsamda, masadaki konular arasında konut kredisine şimdiye kadar uygulanan en düşük faiz oranı, otomobil alacaklar için yeni kampanyalar, emeklilere ucuz tatil kredileri, turizme özel kaynak gibi pek çok madde bulunuyor.

İşte yeni kredi destek paketinin detayları…

Arslanbek Sultanbekov Fetih ve Ceddin Deden Marşı'nı seslendirdi

ABD polisi, CNN muhabirini canlı yayında kelepçeleyerek gözaltına aldı!

Fatih sondaj gemisi Karadeniz seferine hazır