Kalyon'dan yeni yatırım! Kemerburgaz'a 2.5 milyarlık proje

Kalyon Gayrimenkul, İstanbul Kemerburgaz'da Nevbahar Kemer Konakları'nı hayata geçirdi. 2.5 milyar lira yatırım değerine sahip olan projede, metrekare fiyatları ise 110 bin liradan başlıyor.

ARZU KURUM

Markalı konut sektörüne, İstanbul'un tarihi semti Üsküdar'da Nevbahar Üsküdar ve Nev Çarşı projesiyle giriş yapan Kalyon Gayrimenkul Yatırım, Kemerburgaz'da hayata geçirdiği Nevbahar Kemer Konakları'nın kaba inşaatında sona yaklaştı. 20 bin 380 metrekare alan üzerine kurulu Nevbahar Kemer Konakları'nda 16 bloktan oluşan daire ve müstakil villa seçeneklerinin de bulunduğu 137 konut yer alıyor. Projeyi 2024'te teslim etmeyi planladıklarını belirten Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra Kurulu Üyesi Ayşegül Öztürk, "2023'te satışına başladığımız projenin yüzde 55'inin satışını tamamladık. 2.5 milyar lira yatırım değerine sahip projemizde metrekare fiyatları ise 110 bin liradan başlıyor. Nevbahar Kemer Konakları'nda ev sahibi olmak isteyenler Kalyon GY'nin sunduğu yüzde 0.99 vade farkı ile 48 ay vadeli ödeme planından yararlanabiliyor" dedi.

3 YILDA 3 BİN YENİ KONUT

Ayrıca Riva'da bir projeye başladıklarını İstanbul Anadolu yakasında ise başka bir proje için çalışmaların sürdüğünü belirten Ayşegül Öztürk, "Bir yandan yatırımı devam eden mevcut projeleri teslime hazırlarken, diğer yandan da önümüzdeki 3 yıl içinde 3 bin yeni konutu sektöre kazandıracağız. Kalyon GY olarak tüm projelerde yatırım yaptığımız bölgeye değer katma vizyonuyla hareket ediyoruz" diye konuştu.

DEĞERİNİ KAYBETMİYOR

Kalyon GY'nin tüm projelerini 'Değer Yönetimi' başlığı altında ele aldıklarını dile getiren Öztürk, bu yönetim anlayışını ise şöyle anlattı: "Değer Mühendisliği ile maliyetlerimizi kontrol altında tutup mühendisliğe gerçekten faydalı bir değer kazandırmak için öncelikle inşaat ve tasarım ekibimiz projeyi bir bütün olarak değerlendiriyor ve proje için vizyon ve hedeflerini tanımlıyor. Her proje ve her yatırımcımızın değer kavramı bize göre benzersizdir."

Nevbahar Kemer Konakları, 20 bin 380 metrekare alan üzerine kurulu bir proje.

KOLAY ULAŞIM İMKANI

Nevbahar Kemer Konakları; Avrupa Yakası'nın en değerli lokasyonlarından biri olan Kemerburgaz'da bulunmasının yanı sıra Yavuz Sultan Selim ile Fatih Sultan Mehmet köprülerine eşit mesafedeki konumuyla alternatifi bol bir ulaşım imkanı sunuyor. Kemerburgaz metro istasyonuna 4 dakika mesafede bulunan Nevbahar Kemer Konakları; Belgrad Ormanları'na 5 dakika, Göktürk Tabiat Parkı ve Kemerburgaz Kent Ormanı'na 10 dakika, Kuzey Marmara Otoyolu'na 12 dakika, İstanbul Havalimanı'na ise 20 dakika mesafede yer alıyor.

ZENGİN SOSYAL DONATILAR

Nevbahar Kemer Konakları'nın toplam 1850 metrekare alana sahip sosyal tesisinde; fitness salonu, sauna, buhar odası, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, lounge, toplantı salonu, kafeterya, yoga ve pilates stüdyosu, co-working alanı bulunuyor. Ayrıca çocuk eğitimcilerinin yönetiminde hazırlanan doğal malzemelerden oluşan tabiat temalı çocuk oyun alanında da çocukların güvenli ortamda sosyalleşmesi hedefleniyor.