Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman, saat kaçta açıklama yapacak? Kabine Toplantısı kararları neler?

Kabine Toplantısı ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Kabine Toplantısı sonrası açıklanan kararlar vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bu hafta Kabinenin ne zaman toplanacağı ve gündem maddelerinin neler olduğu merak konusu oldu. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman, saat kaçta açıklama yapacak?

Genellikle iki haftada bir gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Kabine Toplantısı sonrası alınan kararlar vatandaşları doğrudan etkileyebiliyor. Bu hafta Kabine'nin gündemine emeklilerin bayram ikramiyesinin de gelmesi bekleniyor. Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman, saat kaçta açıklama yapacak?

KABİNE TOPLANTISI BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Başkan Erdoğan başkanlığında saat 17.15'te toplandı.

Kabinede görüşülecek gündem maddeleri arasında ekonomik gelişmeler de yer alacak. Geçtiğimiz haftalarda yapılan toplantıların ardından temel gıda ve temizlik ürünlerine KDV indirimi gelmişti.

Bu hafta ise Kabine'de emeklilere verilen bayram ikramiyesindeki zam beklentisi masaya yatırılacak.

Rusya-Ukrayna savaşındaki son durum ve Türkiye'nin yeri, yine Kabine'nin gündemindeki öncelikli başlıkları arasında yer alacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE ZAMAN AÇIKLAMA YAPACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantı sonrası akşam saatlerinde Millete Sesleniş konuşması yapması bekleniyor. Saat bilgisinin netleşmesi halinde haberimiz içerisine eklenecektir.