Binlerce polis memuru ve jandarma alınacak! Bakanlık tarih verdi

Jandarma astsubay uzman ve erbaş alımı başvuru şartları ile ilgili açıklamalar Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılıyor. Jandarma alımı ile ilgili açıklamalar vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.

Jandarma uzman erbaş alımı ile ilgili Jandarma Genel Komutanlığı açıklamaları merak ediliyor. Jandarma astsubay alımı başvuruları devam ediyor. Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı zamanlarını resmi internet sitesi üzerinden duyuruyor. Vatandaşlar da belirtilen tarihlerde başvurularını gerçekleştiriyorlar. Subay sınavlarının hemen ardından astsubay sınavlarının başlayacak olması, Jandarma Genel Komutanlığının sınavları sırayla yaptığını düşündürüyor. Komutanlığın bu yoğun sınav trafiği içinde uzman erbaş alımı için sınavların 13 Haziran’dan sona başlaması bekleniyor. Bu kapsamda ilan da Nisan ayının sonlarına doğru yayımlanabilir. 

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI NE ZAMAN OLACAK?

Komutanlığın bu yoğun sınav trafiği içinde uzman erbaş alımı için sınavların 13 Haziran’dan sona başlaması bekleniyor. Bu kapsamda ilan da Nisan ayının sonlarına doğru yayımlanabilir. 2018 yılında bir alım olacağı kesin görünüyor. Ancak tarih konusunda henüz hiçbir açıklama yapılmadı.

JANDARMA ASTSUBAY ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

2018 Yılı Jandarma Genel Komutanlığı Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Astsubay Alımı Müracaatları 02 - 23 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

2018 Yılı J.Gn.K.lığı Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay Alımına “Personel/Öğrenci Alımı” bölümünden “Öğrenci Alım Başvuruları” kısmını seçerek  başvurabilirsiniz.