2020 İtfaiye eri alımı ne zaman yapılacak?

Ankara Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı yapacak. Basın İlan Kurumu resmi internet sitesi üzerinden 300 itfaiye eri alımı yapılacağı belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalıştırmak üzere 300 İtfaiye eri alacağını duyurdu. Ortaöğretimden 100 ön lisans adaylardan da 200 personel alımı yapılacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla itfaiye eri alınacak.

Adaylar, sözlü sınava katılabilmek için; 30/03/2020 tarihinden 03/04/2020 tarihi mesai bitimine kadar, yukarıda sayılan belgeler ile birlikte, sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümü yapmak üzere Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Dairesi Başkanlığı Zübeyde Hanım Mahallesi Turgut Özal 2 Bulvarı No: 9, 06070 İskitler-Altındağ/Ankara adresine şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.

Posta ve mail yolu ile veya eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular, belediyemizce değerlendirmeye alınmayacaktır.