İşte 677 lira taksitli Kayaşehir evleri

TOKİ Başkanı, Kayaşehir’de hayata geçirecekleri 605 konutluk sosyal konut projesinin örnek dairesini tanıttı. Projede daire taksitleri 677 TL’den başlıyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Kayaşehir’de yapımı süren 605 konut için 2 Nisan 11 Nisan arasında talep toplayacağız. Vatandaşlarımız ilgili bankalara müracaat ederek istediği daire tipine 5 bin lira peşinat bedeli yatırarak kuraya katılacaklar. İnşallah 25 Nisan’da da kurasını çekip hak sahibi vatandaşları belirleyeceğiz” açıklamasında bulundu. Ergün Turan'ın verdiği bilgilere göre konutlara sahip olmak için 18 yaşını doldurmak, TC vatandaşı olmak, daha önce TOKİ’den hiç konut sahibi olmamak şartı aranıyor.

160 BİN TL’DEN BAŞLIYOR 

Turan, TOKİ tarafından Kayaşehir’de inşası süren projeyi yerinde inceleyerek, örnek dairede bir basın açıklaması yaptı. Projede yer alan 400’ün üzerinde konutun bir mahalle konseptiyle tasarlandığını ifade eden Turan, “Burada konutlar 160 bin liradan başlıyor, 4+1 daireler de 600 bin lira civarında. Yüzde 25 ve yüzde 40 peşinatla alınıyor konutlar. 120 aya kadar da vadelendirmiş oluyoruz. Dediğim gibi vatandaşlarımız için ulaşılabilir konutlardır. 1+1 daire için 667 liradan başlıyor taksitler, 2+1 daireler için bin- bin 200 lira olan yerler var” diye konuştu.