İŞKUR işçi ve kamu memuru alımı ilanları: Sözleşmeli memur alımı başvuruları ne zaman, şartlar neler?

Sözleşmeli memur alımına başvurmak isteyen adaylar İŞKUR'un güncel ilanlarını araştırıyor. İŞKUR güncel iş ilanlarına göre, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Sınavla İletişim Uzman Yardımcısı Alımı, Danıştay Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alımı, İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı yapılacak. İşte İŞKUR güncel iş ilanları listesi Ağustos 2021...

İŞKUR işçi ve kamu memuru alımı ilanları her dönem yoğun ilgi görüyor. İŞKUR personel arayan kurumlar ile iş arayan vatandaşları buluşturmaya devam ediyor. Güncel İŞKUR iş ilanlarına göre, çok sayıda sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, sözleşmeli memur alımı başvuruları ne zaman, şartlar neler? İşte İŞKUR güncel iş ilanları listesi Ağustos 2021...

İŞKUR GÜNCEL İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, yayımladığı ilanda 30 İletişim Uzman Yardımcısı alacağını açıkladı. Adaylar sınav ile alınacak. Sıanav katılacak adaylarda istenilen şartlar arasında 35 yaşını doldurmamış olmak ve en az dört yılık lisans eğitimi almış olmak gerekmektedir.

Sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi, Başkanlık resmi internet sitesinden (www.iletisim.gov.tr) ilan edilecektir.

Sınav başvurusu 09-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri web sitesi (https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr ) üzerinden yapılacaktır.

DANIŞTAY BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Danıştay Başkanlığında görev yapmak üzere; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi, 2575 sayılı Danıştay Kanunu'nun 12'nci maddesi, 06/06/1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ve Danıştay Personeli Atama ve Nakil Yönetmeliği hükümleri uyarınca, 2020 KPSS (B) Grubu (KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94) puanı ve Kurumumuz tarafından gerçekleştirilecek uygulama ve sözlü sınavı veya sözlü sınav sonucuna göre sözleşmeli personel pozisyonunda 30 (otuz) Zabıt Kâtibi, 5 (beş) Teknisyen (Bilgisayar ve İnşaat), 30 (otuz) Destek Personeli (Hizmetli, Garson, Bulaşıkçı ve Şoför), 1 (bir) Mübaşir, 4 (dört) Programcı alınacaktır.

Başvurular 10/08/2021 Salı günü başlayacak olup, 20/08/2021 Cuma günü sona erecektir. Adaylar, İlana Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden başvurabileceklerdir.

SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ SINAV İLANI

İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik" in 8 inci maddesi uyarınca, İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek yazılı ve sözlü sınav başarı sırasına göre 22 (yirmi iki) Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır.