İş İnsanı Türker Dağdelen: GL Restorant Olarak İtalyan Mutfağını Türkiye'de Şubelendirmeye Gideceğiz!

Başarılı çalışmalarıyla tanınan ve kendisini birçok alanda geliştiren İş İnsanı Türker Dağdelen, GL Restorant olarak hedeflerinden bahsetti: “Bizler, İtalyan mutfağını Türkiye'de şubelendirmeye gideceğiz. İtalyan mutfağı Türkiye'de oldukça fazla seviliyor. Birçok otelin İtalyan mutfağına özgü yemekler hazırladıklarını biliyoruz. Bu nedenle biz de uzman ekibimiz, profesyonel hizmet anlayışımız ile İtalyan mutfağını ön plana çıkarmaya ve Türkiye'deki İtalyan mutfağını en iyi yansıtan restoran unvanını kazanmaya uğraşıyoruz. Bütün çabamız bu amaca ulaşabilmek!”

İTALYAN MUTFAĞINA TÜRKİYE'DE ÇOK FAZLA RAĞBET VAR

İtalyan mutfağının Türkiye'de rağbet gördüğünü, bu nedenle kendilerinin bu alanda dikkat çeken bir restoran olarak çalışmalarda bulunduklarını ifade eden Türker Dağdelen, sunmuş oldukları hizmete dair açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: "Calzone, gnocchi, bolonez soslu penne makarna başta olmak üzere Türkiye'de İtalyan mutfağına dair sevilen pek çok yemek bulunuyor. Bunların her biri, İtalyan mutfağına dair eğitim almış kişilerce yapılmalıdır. Aksi takdirde istenilen lezzete ulaşmak mümkün olmayabilir. Bizler, alanında uzman aşçılarımızla birlikte İtalyan mutfağını en özel şekilde yansıtabilmek adına çalışmalar içerisinde bulunuyoruz."

HEDEFLERİMİZ BÜYÜK!

GL Restorant olarak hedeflerinin büyük olduğunu belirten Türker Dağdelen, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: Hedeflerimiz çok büyük. Garden Life restoranımızı da 2022 sonuna kadar 3 şube olarak geliştirmeyi düşünüyoruz. İtalyan lezzetlerini Türk insanına en özel şekilde sunmak, bizim temel hedeflerimiz arasında yer alıyor."