İş dünyasının mesajı: Ekonomide destan yazmak istiyoruz

İş dünyası temsilcileri Cumhuriyet'in ilan edilişinin yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

İş dünyası temsilcileri Cumhuriyet'in ilan edilişinin 98'inci yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. İş dünyası temsilcileri ecdadın yazdığı kahramanlık destanını kendilerinin de ekonomi alanında yazmak için çalıştıklarını söylediler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: Cumhuriyet bir asra yaklaşan süreç içinde her geçen gün daha da güçlendi. Bizden öncekiler, sonrasında da bizler ömürlerimiz boyunca bu güzel yapıya katkı vermeye çalıştık.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran: Ecdadımızın yoklukla yazdığı kahramanlık destanını, bizler de bugün ekonomik alanda yazmak istiyor, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına ticaretimizle, ihracatımızla, sanayimizle, ekonomimizle damga vurmak için iş dünyası olarak var gücümüzle çalışıyoruz.

TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol: Her daim yılmadan, yorulmadan çalışarak ve üreterek geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Daima ülkemizi daha da ileriye taşımanın azim ve kararlılığı içinde olacağız.

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Ayşem Sargın: Türkiye'nin uluslararası yatırımcıları olarak ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasını ve rekabetçiliğini geliştirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

TESK Başkanı Bendevi Palandöken: Bizler her zaman demokrasiden yana olup, bayrak, vatan ve millet kavramlarının içini her zaman daha çok çalışarak doldurduğumuz sürece nice bayramlara erişeceğiz.