İş Bankası 100. yıl bonosu getirisi nedir? İş Bankası 100. yıl bonosu halka arz takvimi!

İş Bankası 100. yıl bonosu halka arzı borsayı yakından takip eden yatırımcıların gündeminde yer alıyor. Türkiye İş Bankası, kuruluşunun 100. yıldönümünde, yeşil dönüşümün finansmanına katkı sağlamaya yönelik çabalarının yansıması olarak, bir yeşil borçlanma aracı olan ''100. Yıl Bonosu''nu halka arz ediyor.

Türkiye İş Bankası 100. Yıl Bonosu'nu halka arz ettiklerini duyurdu. Bononun vadesi, Bankanın 100. kuruluş yıldönümü olan 26 Ağustos 2024 tarihinde sona eriyor. Halka arz ile ilgilenen yatırımcılar İşCep aracılığıyla da Bireysel İnternet Şubesi üzerinden de talepte bulunabilecek. İşte İş Bankası 100. yıl bonosu halka arz takvimi...

İŞ BANKASI 100. YIL BONOSU HALKA ARZ TAKVİMİ!

Talep toplama dönemi 15 - 19 Nisan tarihleri arasında olan, ihracından sağlanacak kaynak ile çevreci yeşil projelere katkı sağlayacak Türkiye İş Bankası 100. Yıl Bonosu'na İşCep, İnternet Şubemiz, Telefon Şubemiz ve Şubelerimizden başvurabilirsiniz.

100. Yıl Bonosu halka arzına katılım sağlayan müşterilerimize, Bankamızın 100. yılında yeşil bir geleceğe yaptıkları bu anlamlı yatırımdan bir hatıra kalması amacıyla özel bir dijital sertifika iletilecektir. Ayrıca, halka arza katılacak her bir müşterimiz adına TEMA Vakfı aracılığıyla bir fidan bağışlanacaktır.

İŞ BANKASI 100. YIL BONOSU GETİRİSİ NEDİR?

Halka arzda iletilen her talep için, vade sonunda yıllık %55 basit faiz oranı üzerinden getiri sağlayacak 126 gün vadeli İş Bankası 100. Yıl Bonosu'na 1.000 TL'den başlayan tutarlar ile yatırım yapılabiliyor.