İlk 2’si çok beğenildi, 3.’sü geliyor!

Her yeni günün sevinçle karşılandığı bir yer hayal edin. Baharın bin bir rengini, çiçeklerle kucaklayan bir yaşamın merkezinde olduğunuzu… Pencerenizden içeri taşan masmavi gökyüzünün altında oynayan çocukların mutluluğunu, doğanın sıcaklığını, içinize çektiğiniz tertemiz havanın verdiği tazeliği hissedin.

1

Emlak Konut GYO, sizleri hayali kurulan bu yaşamın keyfini süren Gebze Emlak Konutları sakinlerine komşu olmaya davet ediyor.

‘Emlak Konut Güvencesiyle’ ayrıcalıklı bir yaşam sürmek isteyenlerin yoğun ilgisiyle kısa süre içerisinde sahiplerine teslim edilen Gebze Emlak Konutları 1 ve 2. etaplarının ardından Emlak Konut GYO, şimdi de Gebze Emlak Konutları 3’ün müjdesini veriyor. 

İstanbul ve İzmit gibi iki büyük şehrimizin arasında, sanayimizin yıldızı olan Gebze bölgesinde, kent yaşamının dinamizmiyle huzurlu bir yaşamı bir arada sunan Gebze Emlak Konutları, 3. etabıyla sizleri İstanbul’un doğuya açılan kapısında, İstanbul-Yalova-İzmit şehirlerine yarım saat mesafede ev sahibi olmaya davet ediyor.


%21’i tamamlanan proje, 7/24 güvenlik hizmeti, günlük alışverişlerinizi yapabileceğiniz marketleri, cadde üzerindeki ticari alanları sosyal alanları, yürüme mesafesindeki okul, hastane, sağlık tesisleri, açık ve kapalı otoparkıyla gönül rahatlığıyla yaşamanın kapılarını aralarken, sevdiklerinizle birlikte gezintiye çıkabileceğiniz yürüme parkurları, açık havada olmanın keyfini süreceğiniz oturma alanları ve açık spor alanlarıyla, hem bedeninizi hem de ruhunuzu tazeleyecek bir yaşam alanı vadediyor.


Ülkemizdeki her insanın mutlu bir yaşam sürmesine odaklanarak yarım asrı aşan tecrübesiyle içinde bulunmaktan keyif duyulan sayısız yaşam alanı üreten Emlak Konut, ilk iki etabını kısa sürede teslim ettiği Gebze Emlak Konutları ile bölgeye duyduğu güveni ve kattığı değeri de gözler önüne seriyor. Bölgenin konut ihtiyacına karşılık vermek amacıyla bugüne kadar Gebze Emlak Konutları 1’de 524, Gebze Emlak Konutları 2’de 818 konut inşa eden Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3’te bu sayıyı 1955’e çıkarıyor.

Projenin her aşamasında kullandığı kalite standart belgeli malzemelerle Emlak Konut GYO, yaşadığınız alandan keyif almanız için her detayı hassas bir şekilde ele alıyor. Emlak Konut güvencesiyle Gebze’de yeni sakinleriyle buluşmayı bekleyen 39 bloktan oluşan ayrıcalıklarla dolu bu yaşam alanında, herkesin ihtiyacına uygun farklı daire tipleri satışa sunuluyor. 

Osmangazi Köprüsü’ne 20, Kuzey Marmara bağlantı yoluna 10 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 30 dk mesafede, ulaşım ağlarına yakınlığıyla dinamik bir kent merkezinin tüm avantajlarını sunan Gebze Emlak Konutları 3. Etap, İstanbul’un yanı başında siz ve tüm sevdiklerinizi hayalini kurduğunuz o mutlu yaşama davet ediyor.