İlanlar yayımlandı: En az 60 KPSS puanı ile memur alımı gerçekleşecek...

Özel sektörde çalışan birçok vatandaş, mevcut şartlardan rahatsız olduğunda çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Bu kapsamda; hastaneler, belediyeler, üniversiteler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile personel alımı da gerçekleştirebiliyor. Öte yandan Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili Kadıköy Belediye Başkanlığı ve Adana ili Seyhan Belediye Başkanlığı bünyesinde de KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı yayımlandı. İşte memur alımı ilanları ile ilgili detaylar…

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili Kadıköy Belediye Başkanlığı ve Adana ili Seyhan Belediye Başkanlığı bünyesinde KPSS puanı ve çeşitli niteliklere bağlı olarak zabıta memuru alımı yapılacağı yayımlandı.

KPSS PUANI İLE ZABITA MEMURU ALIMI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde, en az 60 KPSS puanı şartı ile toplam 30 zabıta memuru alımı yapılacağı açıklandı. Ayrıca yayımlanan memur alımı ilanında farklı nitelikler de aranıyor.

İstanbul ili Kadıköy Belediye Başkanlığı bünyesinde, en az 70 KPSS puanı şartı ile toplam 10 zabıta memuru alımı yapılacağı duyuruldu. Ayrıca açıklanan memur alımı ilanında adaylardan KPSS puanının yanı sıra farklı nitelikler de aranıyor.

Adana ili Seyhan Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 65 KPSS puanı şartı ile toplam 20 zabıta memuru alımı yapılacağı yayımlandı. Öte yandan memur alımı ilanında adaylarda farklı nitelikler de aranıyor.

MEMUR ALIMI İLE İLGİLİ DETAYLAR VE BAŞVURU TARİHLERİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili Kadıköy Belediye Başkanlığı ve Adana ili Seyhan Belediye Başkanlığı bünyesinde, toplamda 60 memur alımı yapılacağı duyuruldu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı memur alımı ilanına başvurular, 27 Kasım 2023 tarihinde başlayacak. Son başvuru tarihi ise, 1 Aralık 2023 mesai saatleri (08:30-17:00) olarak belirtildi.

İstanbul ili Kadıköy Belediye Başkanlığı memur alımı ilanına başvurular, 4 Aralık 2023 tarihinde başlayacak. Son tarih ise 7 Aralık 2023 mesai bitimi (09:00-16:30) olarak belirtildi.

Adana ili Seyhan Belediye Başkanlığı memur alımı ilanına başvurular, 27 Kasım 2023 tarihinde başlayacak. Son tarih ise 1 Aralık 2023 (08.30-17.00) olarak belirtildi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili Kadıköy Belediye Başkanlığı ve Adana ili Seyhan Belediye Başkanlığı zabıta memuru alımı ilanında, yukarıdaki tarih aralıklarında sözlü ve uygulamalı sınav olacağı da belirtildi. Bu nedenle adayların gerekli belgeleri de hazır etmeleri gerekiyor.

Memur alımı ilanı ile ilgili detaylar, başvuru şartları ve tarihleri ile ilgili ayrıntılara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı KPSS puanı ile zabıta memuru alımı ilanı için tıklayın.

İstanbul ili Kadıköy Belediye Başkanlığı KPSS puanı ile zabıta memuru alımı ilanı için tıklayın.

Adana ili Seyhan Belediye Başkanlığı KPSS puanı ile zabıta memuru alımı ilanı için tıklayın.