İlanlar art arda yayımlandı! Çok sayıda memur alınacak

Özel sektörde çalışmaya devam eden pek çok insan mevcut şartlardan rahatsız olduğunda çeşitli kamu kurumlarında çalışmayı isteyebiliyor. Ayrıca bazı kamu kurumları KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştirebiliyor. Bunun yanı sıra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Konya ili Karatay Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 70 KPSS puanı ile zabıta memuru alımı yapılacağı duyuruldu. İşte zabıta memuru alımı ile ilgili detaylar…

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Konya ili Karatay Belediye Başkanlığı bünyesinde, en az 70 KPSS puanı ile çok sayıda zabıta memuru alımı yapılacağı açıklaması art arda yayımlandı. Ayrıca yayımlanan ilanlarda KPSS puanının yanı sıra bazı şartlar da aranıyor.

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIMI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 70 KPSS puanı ile 12 zabıta memuru alımı yapılacağı duyuruldu. Ayrıca Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde açılan zabıta memuru alımı ilanında bazı mezuniyet şartlarının arandığı da gözlemlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ve en az 70 KPSS puanı istenen zabıta memuru ilanı için KPSS puanın yanı sıra farklı bazı şartlar da aranıyor.

Diğer şartları ve başvuru tarihlerini görüntülemek için buraya tıklayabilirsiniz.

KONYA İLİ KARATAY BELEDİYE BAŞKANLIĞI KPSS İLE MEMUR ALIMI İLANI

Konya ili Karatay Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 70 KPSS puanı ile 10 adet zabıta memuru alımı yapılacağı duyuruldu. Ayrıca zabıta memuru ilanı için bazı mezuniyet şartları da aranıyor.

Konya ili Karatay Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ve en az 70 KPSS puanı istenen zabıta memuru ilanı için KPSS puanın yanı sıra farklı şartlar da aranıyor.

Başvuru tarihlerini ve diğer şartları görüntülemek için buraya tıklayabilirsiniz.