İlanlar art arda verildi: Onlarca memur alımı yapılacak! 50 KPSS puanı…

Özel sektörde çalışan birçok insan, mevcut şartlardan rahatsız olduğunda kamu kurumlarda çalışmak için başvuru yapabiliyor. Nitekim çeşitli kamu kurumları KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştirebiliyor. Bunun yanı sıra Konya ili Meram Belediye Başkanlığı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 50, 60 ve 70 KPSS puanı ile çeşitli görevlerde onlarca memur alımı yapılacağı açıklandı. İşte Konya ili Meram Belediye Başkanlığı (10 personel) ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı (75 personel) iş ilanı ile ilgili detaylar…

Konya ili Meram Belediye Başkanlığı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde, KPSS puanı ile onlarca memur alımı yapılacağı açıklandı. Ayrıca yayımlanan şartlarda KPSS puanının yanı sıra farklı gereklilikler de aranıyor.

KONYA İLİ MERAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMUR ALIMI

Konya ili Meram Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan memur alımı ilanında, en az 70 KPSS puanı şartı aranıyor. Bunun yanı sıra bazı nitelikler de isteniyor. Nitekim Konya ili Meram Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan zabıta memuru alımı için aranan nitelikler şu şekilde;

Konya ili Meram Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda, en az 70 KPSS puanı şartı bulunuyor. Ayrıca KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar da aranıyor.

Konya ili Meram Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan zabıta memuru alımı ilanın diğer şartları ve başvuru tarihleri için buraya tıklayın.

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI KPSS İLE MEMUR ALIMI

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde, en az 50 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı yayımlandı. Ayrıca Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan memur alımı ilanında çeşitli görevlerde iş ilanı açıldı. İşte söz konusu memur alımları için aranan nitelikler ve KPSS puanları şu şekilde;

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan memur alımı ilanında, en az 50 KPSS puanı ile itfaiye eri alımı yapılacağı duyuruldu. Ayrıca hem itfaiye eri hem de diğer kadrolar için KPSS puanın yanı sıra farklı gereklilikler de aranıyor.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan memur alımı ilanın diğer şartları ve başvuru tarihleri için buraya tıklayın.