İlan yayımlandı: En az 50 KPSS puanı şartı bulunuyor! Onlarca memur alımı yapılacak...

Özel sektörde çalışmaya devam eden birçok insan, mevcut şartlardan rahatsızlık duyduğunda kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Ayrıca bu noktada; hastaneler, belediyeler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile memur alımı yapabiliyor. Öte yandan; Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar ili Ahmetpaşa Belediye Başkanlığı ve Şırnak ili Cizre Belediye Başkanlığı bünyesinde KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı açıklandı. İşte detaylar…

En az 50 KPSS puanı şartı ile onlarca memur alımı yapılacağı duyuruldu. Nitekim Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı bünyesinde toplam 35 memur alımı, Afyonkarahisar ili Ahmetpaşa Belediye Başkanlığı bünyesinde 1 memur alımı ve Şırnak ili Cizre Belediye Başkanlığı bünyesinde toplam 40 memur alımı yapılacağı yayımlandı.

Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı bünyesinde yapılacak olan zabıta memuru alımında, en az 50 KPSS şartı bulunuyor.

GAZİANTEP İLİ ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIMI

Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 50 KPSS puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yolu ile zabıta memuru alımı yapılacağı açıklandı.

AFYONKARAHİSAR İLİ AHMETPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MEMUR ALIMI

Afyonkarahisar ili Ahmetpaşa Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 55 KPSS puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alımı yapılacağı duyuruldu.

ŞIRNAK İLİ CİZRE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞ İLANI İLE İLGİLİ DETAYLAR

Şırnak ili Cizre Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 60 KPSS puanı şartı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yolu ile memur alımı yapılacağı yayımlandı.

KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar ili Ahmetpaşa Belediye Başkanlığı ve Şırnak ili Cizre Belediye Başkanlığı bünyesinde, çeşitli pozisyonlarda görevlendirilmek üzere KPSS puanı ile onlarca memur alımı yapılacağı yayımlandı. Ayrıca her ilanın başvuru tarihi ve şartları değişiklik gösterebiliyor. Nitekim söz konusu başvuru şartları ve tarihlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 50 KPSS puanı ile personel alımı yapılacak. Detaylar ve başvuru şartları için buraya tıklayın.

Afyonkarahisar ili Ahmetpaşa Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 55 KPSS puanı ile personel alımı yapılacak. Detaylar ve başvuru şartları için buraya tıklayın.

Şırnak ili Cizre Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 60 KPSS puanı ile personel alımı yapılacak. Detaylar ve başvuru şartları için buraya tıklayın.