İlan yayımlandı: 60 KPSS puanı ile onlarca memur alımı yapılacak!

Özel sektörde çalışan birçok insan zaman zaman kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Ayrıca bu noktada bazı kamu kurumları KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştirebiliyor. Öte yandan Konya ili Meram Belediye Başkanlığı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde onlarca memur alımı yapılacağı yayımlandı. İşte detaylar…

Çalışma hayatını özel sektörde sürdüren birçok vatandaş, zaman zaman kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Ayrıca bu noktada, en az 60 KPSS puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile Konya ili Meram Belediye Başkanlığı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde onlarca memur alımı yapılacağı açıklandı.

Konya ili Meram Belediye Başkanlığı bünyesinde KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile toplam 10 memur alımı yapılacağı açıklandı. Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 60 KPSS puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile toplam 73 memur alımı yapılacağı duyuruldu. Toplamda ise, 83 memur alımı gerçekleşecek.

KONYA İLİ MERAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIMI

Konya ili Meram Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere en az 60 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yolu ile zabıta memuru alımı yapılacağı açıklandı.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIMI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere en az 60 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alımı yapılacağı yayımlandı.

KPSS İLE MEMUR ALIMI İLANLARI HAKKINDAKİ DİĞER DETAYLAR

Konya ili Meram Belediye Başkanlığı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı yayımlandı. Ayrıca her iki memur alımı ilanında da adaylardan en az 60 KPSS puanı istenmesinin yanı sıra diğer şartları karşılamaları da bekleniyor.

Konya ili Meram Belediye Başkanlığı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde yayımlanan memur alımı ilanında, KPSS puanın yanı sıra farklı şartlar da aranıyor. Söz konusu şartlara, başvuru tarihlerine ve diğer detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Konya ili Meram Belediye Başkanlığı zabıta memuru alımı ilanı için buraya tıklayın.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı zabıta memuru alımı ilanı için buraya tıklayın.