İlan yayımlandı: 55 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak!

Özel sektörde çalışmayı tercih etmeyen bazı vatandaşlar, kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Ayrıca bu noktada; hastaneler, belediyeler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştirebiliyor. Öte yandan Kütahya Belediye Başkanlığı ve İstanbul ili Sultangazi Belediye Başkanlığı bünyesinde de KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı yayımlandı. İşte detaylar…

Kütahya Belediye Başkanlığı ve İstanbul ili Sultangazi Belediye Başkanlığı bünyesinde, KPSS puanı ile memur alımı ilanı yayımlandı.

Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan memur alımı ilanında, kadro unvanı olarak memur alımı yapılacağı açıklandı. Ayrıca en az 65 KPSS puanı şartı bulunuyor. Öte yandan İstanbul ili Sultangazi Belediye Başkanlığı bünyesinde yapılacak olan memur alımı ilanında, farklı şartlara bağlı olmak üzere toplam 30 zabıta memuru alımı yapılacağı yayımlandı. Ek olarak en az 55 KPSS puanı istendiği belirtildi.

KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI KPSS İLE MEMUR ALIMI İLANI

Kütahya Belediye Başkanlığı bünyesinde, en az 65 KPSS puanı şartı ile memur alımı yapılacağı yayımlandı. Ayrıca KPSS puanın yanı sıra farklı şartlar da aranıyor.

İSTANBUL İLİ SULTANGAZİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIMI

İstanbul ili Sultangazi Belediye Başkanlığı bünyesinde, en az 55 KPSS puanı şartı ile toplam 30 zabıta memuru alımı yapılacağı açıklandı. Ayrıca İstanbul ili Sultangazi Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda, KPSS puanın yanı sıra farklı şartlar da aranıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI VE TARİHLERİ

Kütahya Belediye Başkanlığı ve İstanbul ili Sultangazi Belediye Başkanlığı bünyesinde gerçekleşecek olan memur alımı ilanında, adaylardan KPSS puanın yanı sıra farklı gereklilikler de aranıyor. Nitekim Kütahya Belediye Başkanlığı ve İstanbul ili Sultangazi Belediye Başkanlığı bünyesinde yapılacak olan memur alımı ilanlarının detaylarına ve başvuru şartlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kütahya Belediye Başkanlığı ilanı ile ilgili detaylar ve başvuru tarihleri için buraya tıklayın.

İstanbul ili Sultangazi Belediye Başkanlığı ilanı ile ilgili detaylar ve başvuru tarihleri için buraya tıklayın.