İlan yayımlandı: 55 KPSS puanı ile memur alımı gerçekleşecek!

Özel sektörde çalışan birçok insan mevcut şartlardan memnun olmadığında, kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Ayrıca bu noktada; belediyeler, hastaneler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştirebiliyor. Öte yandan KPSS puanı ile Afyonkarahisar ili Ahmetpaşa Belediye Başkanlığı memur alımı ve Erzurum ili Hınıs Belediye Başkanlığı sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte detaylar…

Afyonkarahisar ili Ahmetpaşa Belediye Başkanlığı bünyesinde, en az 55 KPSS puanı şartı ile memur alımı yapılacağı açıklandı. Öte yandan Erzurum ili Hınıs Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 60 KPSS puanı ile mühendis ve tekniker alımı yapılacağı yayımlandı.

AFYONKARAHİSAR İLİ AHMETPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MEMUR ALIMI

Afyonkarahisar ili Ahmetpaşa Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere en az 55 KPSS puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yolu ile memur alımı yapılacağı açıklandı.

ERZURUM İLİ HINIS BELEDİYE BAŞKANLIĞI KPSS İLE PERSONEL ALIMI

Erzurum ili Hınıs Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 60 KPSS puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile belirtilen boş pozisyonlara tam zamanlı sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı.

DİĞER ŞARTLAR VE BAŞVURU TARİHLERİ

Afyonkarahisar ili Ahmetpaşa Belediye Başkanlığı bünyesinde yapılacak olan memur alımı ilanında en az 55 KPSS puanı şartı bulunuyor. Ayrıca Erzurum İli Hınıs Belediye Başkanlığı bünyesinde yapılacak olan sözleşmeli personel alımı ilanında en az 60 KPSS puanı şartı bulunuyor.

Öte yandan KPSS puanının yanı sıra adaylardan farklı şartlar da aranıyor. Diğer şartlar ve başvuru tarihlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Afyonkarahisar İli Ahmetpaşa Belediye Başkanlığı memur alımı ilanı için buraya tıklayın.

Erzurum İli Hınıs Belediye Başkanlığı sözleşmeli personel alımı ilanı için buraya tıklayın.