İlan yayımlandı: 50 KPSS puanı ile personel alımı yapılacak

Özel sektörde çalışmaya devam eden birçok insan, çalışma yaşantısını çeşitli kamu kurumlarında devam ettirmek isteyebiliyor. Bu kapsamda; belediyeler, hastaneler, üniversiteler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile personel alımı da gerçekleştirebiliyor. Nitekim Kilis 7 Aralık Üniversitesi de en az 50 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte Kilis 7 Aralık Üniversitesi iş ilanı ile ilgili detaylar…

Kilis 7 Aralık Üniversitesi, 2022 KPSS puanı esas alınmak suretiyle yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın toplam 3 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Öte yandan en az 50 KPSS puanı ile Destek Personeli (Temizlik), en az 60 KPSS puanı ile Spor Uzmanı (Cankurtaran) ve en az 60 KPSS puanı ile Büro Personeli alımı yapılacağı yayımlandı. Ayrıca Kilis 7 Aralık Üniversitesi tarafından açıklanan sözleşmeli personel alımı ilanında, KPSS puanın yanı sıra farklı gereklilikler de aranıyor.

KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ KPSS İLE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Kilis 7 Aralık Üniversitesi tarafından yayımlanan personel alımı ilanında, KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar da aranıyor. Ayrıca aranan niteliklerden bazıları aşağıda yer alıyor.

-Destek Personeli

-Spor Uzmanı

-Büro Personeli

DİĞER DETAYLAR

Kilis 7 Aralık Üniversitesi tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alımı ilanında, KPSS puanın yanı sıra farklı gereklilikler de aranıyor. Ayrıca Kilis 7 Aralık Üniversitesi tarafından açıklanan sözleşmeli personel alımı ilanında başvuru süreci, 17 Kasım 2023 tarihi itibari ile başladı. Son başvuru ise, 1 Aralık 2023 tarihi mesai bitimi.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı ile ilgili diğer şartlar, ayrıntılar ve detaylar için buraya tıklayın.