İlan verildi: 60 KPSS puanı ile personel alımı yapılacak

Özel sektörde çalışma yaşantısını devam ettiren birçok insan, çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Ayrıca bu kapsamda; hastaneler, belediyeler, üniversiteler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştirebiliyor. Öte yandan Eskişehir Teknik Üniversitesi de en az 60 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte Eskişehir Teknik Üniversitesi ilanı ile ilgili detaylar…

Eskişehir Teknik Üniversitesi, çeşitli pozisyonlarda istihdam edilmek üzere 2022 KPSS puanı esas alınmak suretiyle toplam 51 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.

ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

Eskişehir Teknik Üniversitesi bünyesinde, çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere toplam 51 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Ayrıca Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafından açıklanan ilanda, çeşitli pozisyonlar için çeşitli KPSS başlangıç puanı ve mesleki yetkinlikler aranıyor.

Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafından en az 60 KPSS puanı ile ilgili yayımlanan personel alımı ilanının detayları şu şekilde;

60 KPSS PUANI İLE DESTEK PERSONELİ ALIMI

Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafından duyurulan ilanda, çeşitli mesleki yeterlilikler ve bazı şartlar neticesinde toplam 21 destek personeli alımı yapılacağı duyurdu. Ayrıca yayımlanan ilanda, en az 60 KPSS puanı şartı da bulunuyor.

Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana başvuru yapmak isteyen pek çok vatandaş, nasıl başvuru yapacağını da merak edebiliyor.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Eskişehir Teknik Üniversitesi bünyesinde sözleşmeli personel alımı yapılacak birçok farklı pozisyon bulunuyor. Ayrıca her pozisyonda farklı KPSS puanı ve bazı yetkinlikler aranıyor. Bunun yanı sıra bazı pozisyonlarda en az 60 KPSS puanı istenirken, bazı görevlerde en az 70 KPSS puanı isteniyor. Bu nedenle başvuru yapacak adayların belirtilen şartlara dikkat etmeleri gerekiyor.

Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafından yayımlanan personel alımı ilanı, 3 Kasım 2023 tarihinde başvuruya açıldı. Son tarih ise, 17 Kasım 2023 tarihi mesai bitimine kadar olarak duyuruldu.

Diğer başvuru şartları, ayrıntılar ve ilanın detayları için tıklayın.