İlan verildi: 50 KPSS puanı ile personel alınacak

Özel sektördeki mevcut şartlardan memnun olmayan vatandaşlar çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Bu kapsamda hastaneler, üniversiteler, belediyeler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile alım yapabiliyor. Öte yandan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi de 50 KPSS puanı ile personel alınacağını duyurdu. İşte Gaziosmanpaşa Üniversitesi personel alımı ilanıyla ilgili detaylar....

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere 2022 KPSS puanı esas alınmak suretiyle toplamda 6 personel alınacağını duyurdu.

Yazılı veya sözlü sınav yapılmayacağı bildirilen iş ilanında, en az 50 KPSS puanı şartı bulunuyor.

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ'NDE ALIM YAPILACAK MESLEKLER

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde; 2 aşçı, 1 bahçıvan, 1 destek personeli ve 2 bulaşıkçı alınacağının bildirildiği ilanda adaylardan 50 KPSS puanının yanında bazı şartlar da istendi.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde alım yapılacak mesleklerden en az 50 KPSS puanı istendi. Bunun yanı sıra aşağıdaki şartların karşılanması da istendi.

-AŞÇI

-BAHÇIVAN

-DESTEK PERSONELİ

-BULAŞIKÇI

50 KPSS PUANI İLE PERSONEL ALIMI

Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde 50 KPSS puanı ile toplam 6 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Bu nedenle başvuru yapmak isteyen pek çok vatandaş, Gaziosmanpaşa Üniversitesi iş ilanlarına nasıl başvuru yapacaklarını da merak ediyor. Çünkü birçok meslek kolu yüksek KPSS puanı isteyebiliyor. Bunun yanı sıra Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde en 50 KPSS puanı istenmesi, pek çok vatandaşın ilgisini çekebiliyor. Ayrıca başvuru şartları aşağıda yer alıyor.

NASIL BAŞVURULUR?

Gaziosmanpaşa Üniversitesi personel alımı başvuruları bugünden (20 Ekim 2023) itibaren başlayıp 3 Kasım 2023 tarihi mesai bitimine kadar kadar devam edecek.

Adayların Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin web sayfasından temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte Gaziosmanpaşa Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na şahsen veya posta yolu ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Ayrıntılar ve ilanın detayları için tıklayın.

İlan yayımlandı: En az 22 bin TL maaşla memur alımı yapılacak