İlan resmen yayımlandı: 65 KPSS puanı ile onlarca personel alımı yapılacak…

Özel sektörde çalışan birçok insan, çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Ayrıca bu noktada belediyeler, üniversiteler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştirebiliyor. Öte yandan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi de KPSS puanı ile personel alımı yapılacağını açıkladı. İşte Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ilanı ile ilgili detaylar…

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 65 KPSS puanı ile onlarca personel alımı yapılacağı açıklandı. Ayrıca en az 65 KPSS puanı ile alımlar; koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli (aşçı), destek personeli (aşçı yardımcısı), destek personeli (temizlik - yemekhane servis elemanı) ve destek personeli (temizlik) olarak açıklandı. Öte yandan en az 70 KPSS puanı ile büro personeli alımı yapılacağı da yayımlandı.

KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ KPSS İLE PERSONEL ALIMI

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilmek üzere, belirtilen pozisyonlara 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak sureti ile personel alımı yapılacağı açıklandı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde personel alımı için belirtilen pozisyonlar şu şekilde;

BAŞVURU ŞARTLARI VE TARİHLERİ

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde, KPSS puanı ile toplam 58 sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu nedenle Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde yapılacak personel alımı ilanının detayları ve başvuru tarihleri de merak edilebiliyor.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde yapılacak olan sözleşmeli personel alımı ilanı başvuruları, 11.12.2023 tarihinde başladı. Son başvuru tarihi ise, 25.12.2023 (mesai bitimi) olarak belirtildi.

Öte yandan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi tarafından yayımlanan personel alımı ilanında, KPSS puanın yanı sıra farklı şartlar da aranıyor. Ayrıca diğer şartlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, KPSS ile personel alımı ilanına buraya tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz.

İlan resmen açıklandı: 55 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak!