İlan resmen yayımlandı: 60 KPSS puanı ile personel alımı yapılacak!

Özel sektörde çalışan birçok vatandaş, mevcut şartlardan rahatsızlık duyduğunda çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Bu noktada; belediyeler, hastaneler, üniversiteler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile personel alımı yapabiliyor. Öte yandan Artvin Çoruh Üniversitesi de KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Detaylar haberimizde…

Özel sektörde çalışan veya yeni mezun olan birçok vatandaş, çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Bu noktada Artvin Çoruh Üniversitesi de KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağını yayımladı.

Artvin Çoruh Üniversitesi bünyesinde çeşitli KPSS puanları ile büro personeli, mühendis, diyetisyen, teknisyen ve destek personeli (temizlik görevlisi) alınacağı duyuruldu.

EN AZ 60 KPSS PUANI

Artvin Çoruh Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanında dikkat çeken pozisyonlardan biri, teknisyen oldu. Çünkü teknisyen pozisyonunda en az 60 KPSS puanı isteniyor. Ancak KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar da aranıyor.

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

Artvin Çoruh Üniversitesi, 2022 KPSS P3, P93 ve P94 puan sıralaması esas alınmak suretiyle belirtilen pozisyon ve niteliklerde 11 adet sözleşmeli personel alımı yapılacağını yayımladı.

BAŞVURU TARİHLERİ VE DİĞER ŞARTLAR

Artvin Çoruh Üniversitesi bünyesinde yayımlanan personel alımı ilanında başvurular, 1 Mart 2024 (bugün) tarihinde başladı. Son başvuru tarihi ise, 15 Mart 2024 olarak belirtildi. Öte yandan üniversitenin gerekli gördüğü durumlarda ilan sürecinin her aşamasında iptal etme ve/veya değişiklik yapma hakkı bulunduğu belirtildi.

Artvin Çoruh Üniversitesi bünyesinde yayımlanan personel alımı ilanında, KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar da aranıyor. Nitekim diğer şartlara ve başvuru süreci ile ilgili detaylara aşağıdan ulaşılabiliyor.

Artvin Çoruh Üniversitesi KPSS ile personel alımı ilanı için buraya tıklayın.