İlan resmen yayımlandı: 60 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak

Özel sektörde çalışan birçok insan, mevcut şartlarından rahatsızlık duyduğunda çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Ayrıca bu noktada; belediyeler, hastaneler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile personel alımı yapabiliyor. Öte yandan Trabzon ili Dernekpazarı Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 60 KPSS puanı ile boş kadrolarda memur alımı yapılacağı duyuruldu. İşte Trabzon ili Dernekpazarı Belediye Başkanlığı memur alımı ile ilgili detaylar…

Trabzon ili Dernekpazarı Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 60 KPSS puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara memur alımı yapılacağı resmen yayımlandı.

EN AZ 60 KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI İLANI

Trabzon ili Dernekpazarı Belediye Başkanlığı bünyesinde; mühendis, tekniker ve memur alımı yapılacağı yayımlandı. Ayrıca adaylardan en az 60 KPSS puanı isteniyor. Öte yandan Trabzon ili Dernekpazarı Belediye Başkanlığı ilanında, KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar da arandığı belirtiliyor.

-Mühendis

-Tekniker

-Memur

TRABZON İLİ DERNEKPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI BAŞVURU ŞARTLARI

Trabzon ili Dernekpazarı Belediye Başkanlığı bünyesinde yayımlanan memur alımı ilanında, en az 60 KPSS puanı şartı bulunuyor. Ayrıca KPSS puanının yanı sıra adaylarda farklı şartlar da aranıyor. Söz konusu şartlardan bazıları şu şekilde;

Türk vatandaşı olmak.

Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak.

DİĞER DETAYLAR

Trabzon ili Dernekpazarı Belediye Başkanlığı bünyesinde yayımlanan memur alımı ilanında en az 60 KPSS puanı şartı aranması, pek çok vatandaşın ilgisine de neden olabiliyor. Bu nedenle başvuru şartları ve tarihleri de merak edilebiliyor.

Trabzon ili Dernekpazarı Belediye Başkanlığı bünyesinde yayımlanan KPSS ile memur alımı ilanı ile ilgili diğer detaylar, başvuru şartlar ve tarihlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Trabzon ili Dernekpazarı Belediye Başkanlığı memur alımı ilanına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.