İlan resmen yayımlandı: 55 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alınacak!

Özel sektörde çalışma hayatını devam ettiren birçok insan, mevcut şartlardan rahatsızlık duyduğunda çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Ayrıca bu noktada; belediyeler, hastaneler ve çeşitli kamu kurumları KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştirebiliyor. Öte yandan Necmettin Erbakan Üniversitesi Konya Merkez ve İlçelerdeki Birimlere en az 55 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. İşte detaylar…

Özel sektörde çalışma yaşantısını sürdüren birçok insan, kimi zaman çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Ayrıca bu noktada Necmettin Erbakan Üniversitesi Konya Merkez ve İlçelerdeki Birimlere sözleşmeli personel alımı yapılacağı resmen yayımlandı.

55 KPSS PUANI İLE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Necmettin Erbakan Üniversitesi Konya Merkez ve İlçelerdeki Birimlere, sözleşmeli personel statüsünde istihdam edilmek üzere en az 55 KPSS puanı ile personel alımı yapılacağı açıklandı. Ayrıca eczacı pozisyonu için KPSS şartı istenmediği duyuruldu.

BAŞVURU TARİHLERİ VE ŞARTLARI

Necmettin Erbakan Üniversitesi Konya Merkez ve İlçelerdeki Birimlere yapılacak olan sözleşmeli personel alımı ilanında, eczacı deposu pozisyonunda KPSS şartı bulunmuyor. Ancak diğer pozisyonlarda en az 55 KPSS puanı şartı yer alıyor. Ayrıca KPSS puanın yanı sıra her pozisyon için farklı şartlar aranıyor.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Konya Merkez ve İlçelerdeki Birimlere sözleşmeli personel alımı ilanı için başvurular, 1 Şubat 2024 tarihinde başladı. Son başvuru tarihi ise, 16 Şubat 2024 olarak belirtildi. Ayrıca KPSS puanın yanı sıra diğer detaylar ve başvuru koşullarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Konya Merkez ve İlçelerdeki Birimlere KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı ilanı için buraya tıklayın.