İlan resmen duyuruldu: 60 KPSS puanı ile personel alımı yapılacak!

Özel sektörde çalışmak istemeyen birçok vatandaş çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Bu kapsamda; belediyeler, hastaneler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştirebiliyor. Bunun yanı sıra Aksaray Üniversitesi bünyesinde en az 60 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte Aksaray Üniversitesi ilanı ile ilgili detaylar…

Çalışma hayatına ilk kez adım atacak veya özel sektörde çalışma hayatını sürdüren birçok vatandaş, çeşitli kamu kurumlarda çalışmak isteyebiliyor. Bu noktada Aksaray Üniversitesi bünyesinde, çeşitli pozisyonlarda en az 60 KPSS puanı ve bazı şartlara bağlı olarak toplam 10 sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı.

Aksaray Üniversitesi bünyesinde gerçekleşecek olan KPSS ile sözleşmeli personel alımı ilanında; büro personeli, sağlık teknikeri ve destek personeli alımı yapılacağı duyuruldu.

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ KPSS İLE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

Aksaray Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 60 KPSS puanı ve bazı şartlara bağlı olarak aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alımı yapılacağı yayımlandı. İşte söz konusu pozisyonlar;

DİĞER BAŞVURU ŞARTLARI VE TARİHLERİ

KPSS puanı ile kamu kurumlarında çalışmak isteyen birçok vatandaş, çeşitli ilanlara başvuru yapabiliyor. Ancak ilanlarda KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar da aranıyor.

Aksaray Üniversitesi KPSS puanı ile personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylar, diğer başvuru şartlarına ve tarihlerine aşağıdan ulaşabilirler.

Aksaray Üniversitesi KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı ilanı için buraya tıklayın.