İlan resmen duyuruldu: 60 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak!

Özel sektörde çalışma hayatını sürdüren birçok insan, mevcut şartlardan rahatsızlık duyduğunda kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Bu noktada; hastaneler, belediyeler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştirebiliyor. Öte yandan Bartın ili Amasra Belediye Başkanlığı ve Trabzon ili Dernekpazarı Belediye Başkanlığı bünyesinde de KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı açıklandı. İşte detaylar…

Bartın ili Amasra Belediye Başkanlığı ve Trabzon ili Dernekpazarı Belediye Başkanlığı bünyesinde, en az 60 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı duyuruldu. Resmen yayımlanan ilanda, Bartın ili Amasra Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 60 KPSS puanı şartı ile toplam 2 zabıta memuru alımı yapılacak. Öte yandan Trabzon ili Dernekpazarı Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 60 KPSS puanı ile mühendis, tekniker ve memur olmak üzere toplam 3 memur alımı yapılacak.

BARTIN İLİ AMASRA BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIMI

Bartın ili Amasra Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yolu ile zabıta memuru alımı yapılacağı yayımlandı.

TRABZON İLİ DERNEKPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI KPSS İLE MEMUR ALIMI

Trabzon ili Dernekpazarı Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alımı yapılacağı açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI VE TARİHLERİ

Bartın ili Amasra Belediye Başkanlığı ve Trabzon ili Dernekpazarı Belediye Başkanlığı bünyesinde gerçekleşecek olan memur alımı ilanında, adaylardan en az 60 KPSS puanı şartı isteniyor. Ayrıca KPSS puanın yanı sıra farklı şartlar da aranıyor. Diğer şartlara, detaylara ve başvuru tarihlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bartın ili Amasra Belediye Başkanlığı memur alımı ilanı için buraya tıklayın.

Trabzon ili Dernekpazarı Belediye Başkanlığı memur alımı ilanı için buraya tıklayın.