İlan resmen duyuruldu: 55 KPSS puanı ile memur alımı gerçekleşecek!

Özel sektörde çalışan ve yeni mezun olan birçok vatandaş, kimi zaman kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Ayrıca bu noktada belediyeler ve bazı kamu kurumları çeşitli zamanlarda KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştirebiliyor. Öte yandan Kırıkkale ili Bahşılı Belediye Başkanlığı bünyesinde de en az 55 KPSS puanı ile çeşitli pozisyonlarda memur alımı yapılacağı açıklandı. İşte detaylar…

Çalışma yaşantısını özel sektörde devam ettiren birçok vatandaş, mevcut şartlardan rahatsızlık duyduğunda çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Öte yandan yeni mezun olan ve iş bulamayan pek çok vatandaş da zaman zaman kamu kurumlarına KPSS puanı ile başvuruda bulunuyor. Ayrıca bu noktada, Kırıkkale ili Bahşılı Belediye Başkanlığı bünyesinde de en az 55 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı açıklandı.

Kırıkkale ili Bahşılı Belediye Başkanlığı bünyesinde yayımlanan KPSS ile memur alımı ilanında; ekonomist, tekniker, koruma ve güvenlik görevlisi alınacağı duyuruldu. Ayrıca her pozisyon için en az 55 KPSS puanı şartı bulunuyor.

KIRIKKALE İLİ BAHŞILI BELEDİYE BAŞKANLIĞI KPSS İLE MEMUR ALIMI İLANI

Kırıkkale ili Bahşılı Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 55 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alımı yapılacağı resmen duyuruldu.

BAŞVURU TARİHLERİ VE DİĞER ŞARTLAR

Kırıkkale ili Bahşılı Belediye Başkanlığı bünyesinde yayımlanan ilanda toplam 8 memur alımı gerçekleşeceği açıklandı. Öte yandan Kırıkkale ili Bahşılı Belediye Başkanlığı bünyesinde yayımlanan memur alımı ilanında, adaylardan en az 55 KPSS puanı ve diğer bazı şartları taşımaları isteniyor.

KPSS puanı ile Kırıkkale ili Bahşılı Belediye Başkanlığı bünyesinde gerçekleşecek memur alımı ilanı ile ilgili başvuru tarihleri ve diğer detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kırıkkale ili Bahşılı Belediye Başkanlığı memur alımı ilanı için buraya tıklayın.