İlan resmen açıklandı: Onlarca personel alımı yapılacak! En az 55 KPSS puanı isteniyor…

Türkiye'deki birçok vatandaş zaman zaman çeşitli kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Bu noktada üniversiteler, belediyeler ve bazı kamu kurumları personel alımı gerçekleştirebiliyor. Öte yandan Uşak Üniversitesi bünyesinde en az 55 ve 60 KPSS puanı ile onlarca sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Detaylar haberimizde…

KPSS puanı ile kamu kurumlarında çalışmak isteyen vatandaşlar, çeşitli ilanlara başvuru yapabiliyor. Ayrıca Uşak Üniversitesi bünyesinde de en az 55 ve 60 KPSS puanı ile onlarca sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı.

Uşak Üniversitesi bünyesinde gerçekleşecek sözleşmeli personel alımı ilanında, toplam 55 personel alımı yapılacağı açıkladı. Öte yandan yayımlanan ilanda en az 55 KPSS puanı ile büro personeli alınacağı duyuruldu.

UŞAK ÜNİVERSİTESİ KPSS İLE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

Uşak Üniversitesine bağlı birimlerde çalıştırılmak üzere, en az 55 ve 60 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alınacağı resmen açıklandı. İşte Uşak Üniversitesi personel alımı ilanı ile ilgili detaylar;

BAŞVURU TARİHLERİ VE DİĞER ŞARTLAR

Uşak Üniversitesi bünyesinde gerçekleşecek sözleşmeli personel alımı ilanında, en az 55 KPSS puanı ile toplam 11 personel alınacak. Öte yandan diğer 44 personel alımı en az 60 KPSS puanı ile gerçekleşecek. Ayrıca Uşak Üniversitesi KPSS ile personel alımı ilanı ile ilgili başvuru tarihleri ve diğer şartlara aşağıdan erişim sağlanabiliyor.

Uşak Üniversitesi ilanı ile ilgili detaylar için buraya tıklayın.