İlan resmen açıklandı: En az 50 KPSS puanı isteniyor! İşte başvuru şartları…

KPSS puanı ile atanmak isteyen birçok vatandaş, çeşitli kamu kurumlarının ilanlarına başvuru yapabiliyor. Ayrıca bu noktada üniversiteler, belediyeler ve bazı kamu kurumları belirli şartlara bağlı olarak personel alımı gerçekleştirebiliyor. Öte yandan Muş Alparslan Üniversitesi tarafından en az 50 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı. Detaylar haberimizde…

KPSS puanı ile kamu kurumlarında çalışmak isteyen birçok vatandaş bulunuyor. Bu nedenle açılan çeşitli ilanları birçok vatandaş takip ediyor. Öte yandan Muş Alparslan Üniversitesi tarafından en az 50 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağı da resmen açıklandı.

EN AZ 50 KPSS PUANI İSTENİYOR

Muş Alparslan Üniversitesi tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alımı ilanında, en az 50 KPSS puanı ve bazı şartlara bağlı olarak; spor uzmanı (can kurtaran), destek personeli ve destek personeli (garson) alımı yapılacağı duyuruldu.

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

Muş Alparslan Üniversitesi bünyesinde, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın toplam 42 (kırk iki) adet sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Ayrıca başvuru yapacak adaylardan, bazı pozisyonlarda 50, bazı pozisyonlarda 60 KPSS puanı isteniyor. İşte Muş Alparslan Üniversitesi ilanı ile ilgili detaylar;

DİĞER ŞARTLAR VE BAŞVURU TARİHLELERİ

KPSS puanı ile Muş Alparslan Üniversitesi tarafından 42 (kırk iki) sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Ancak KPSS puanın yanı sıra sözleşmeli personel alımı ilanında başka şartlar da aranıyor. Ayrıca sözleşmeli personel alımı ile ilgili diğer şartlara ve başvuru tarihlerine aşağıdan erişim sağlanabiliyor.

Muş Alparslan Üniversitesi KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı ilanı için buraya tıklayın.