İlan resmen açıklandı! 55 KPSS puanı ile personel alımı yapılacak

Özel sektörde çalışan birçok insan, zaman zaman kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Bu noktada; hastaneler, belediyeler ve çeşitli kamu kurumları KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştirebiliyor. Öte yandan Kastamonu Üniversitesi bünyesinde en az 55 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağı yayımlandı. İşte Kastamonu Üniversitesi ilanı ile ilgili detaylar…

Belediyeler, hastaneler, üniversiteler ve çeşitli kamu kurumları, KPSS puanı ve bazı şartları taşımak kaydı ile zaman zaman sözleşmeli personel ve memur alımı gerçekleştirebiliyor. Ayrıca Kastamonu Üniversitesi bünyesinde de sözleşmeli personel alımı yapılacağı resmen açıklandı.

Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerde, büro personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Ayrıca açıklanan ilanda en az 55 KPSS puanı isteniyor. Ancak KPSS puanın yanı sıra farklı şartlar da aranıyor.

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ KPSS İLE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde istihdam edilmek üzere sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Ayrıca Kastamonu Üniversitesi bünyesinde yapılacak sözleşmeli personel alımı ilanında en az 55 KPSS şartı aranıyor.

BAŞVURU TARİHLERİ VE DİĞER ŞARTLAR

Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde istihdam edilmek üzere açılan sözleşmeli personel alımı ilanına başvurular, 19 Mart 2024 (bugün) tarihinde başladı. Son başvuru tarihi ise, 2 Nisan 2024 mesai bitimi olarak açıklandı.

Müracaat Adresi: Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı (Kuzeykent Mahallesi Orgeneral Atilla Ateş Paşa Caddesi No: 19 Merkez- Kuzeykent / KASTAMONU)

Müracaat Şekli: Adayların müracaat formu ve ilanda müracaat edecekleri pozisyon için istenilen belgeleri eksiksiz şekilde müracaat süresi içerisinde Kastamonu Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekiyor. Süresi içinde yapılmayan, eksik belgeli müracaatlardan Kastamonu Üniversitesinin sorumlu olmadığı da açıklandı. Öte yandan posta yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyeceği yayımlandı.

Personel alımı ilanı ile ilgili diğer detaylara buraya tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz.