İlan duyuruldu: 50 KPSS puanı ile onlarca personel alımı yapılacak!

KPSS puanı ile çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyen birçok vatandaş bulunuyor. Ayrıca bu noktada; hastaneler, üniversiteler, belediyeler ve bazı kamu kurumları personel alımı gerçekleştirebiliyor. Öte yandan Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesinde en az 50 KPSS puanı ile onlarca sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. İşte Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ilanı ile ilgili detaylar…

Özel sektörde çalışan ve mevcut şartlardan memnun olmayan birçok vatandaş, çeşitli kamu kurumlarında çalışmak için KPSS sınavına girebiliyor. Çünkü hastaneler, üniversiteler, belediyeler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştirebiliyor.

Bu noktada, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi de en az 50 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.

50 KPSS PUANI İLE ONLARCA PERSONEL ALINACAK

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesinde, en az 50 KPSS puanı şartı ile onlarca personel alımı yapılacağı açıklandı. Ayrıca farklı pozisyonlarda açılan ilanda, KPSS puanı şartının yanı sıra farklı nitelikler de aranıyor.

HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesinde farklı pozisyonlarda toplam 139 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte söz konusu pozisyonlar;

BAŞVURU TARİHLERİ VE DİĞER DETAYLAR

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesinde yayımlanan sözleşmeli personel alımı ilanında, en az 50 KPSS puanı şartı bulunuyor. Öte yandan adaylarda farklı şartlar da aranıyor. Nitekim Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesinde gerçekleşecek personel alımı ilanı ile ilgili başvuru tarihleri ve diğer detaylara aşağıdan ulaşım sağlayabilirsiniz.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı ilanı için buraya tıklayın.