İlan açıklandı: 60 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak!

Özel sektörde çalışma yaşantısını sürdüren pek çok vatandaş, mevcut şartlardan memnun olmadığında çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Bu kapsamda; hastaneler, belediyeler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştirebiliyor. Öte yandan Tokat ili Sulusaray Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 60 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı açıklandı. İşte Tokat ili Sulusaray Belediye Başkanlığı memur alımı ilanı ile ilgili detaylar…

Özel sektörde çalışan pek çok vatandaş mevcut şartlardan rahatsız olduğunda çeşitli kamu kurumlarında memur olarak çalışmak isteyebiliyor. Bu noktada, Tokat ili Sulusaray Belediye Başkanlığı bünyesinde çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere, KPSS taban puanı ve bazı şartlara bağlı olarak toplam 3 memur alımı yapılacağı açıklandı.

TOKAT İLİ SULUSARAY BELEDİYE BAŞKANLIĞI KPSS İLE MEMUR ALIMI İLANI

Tokat ili Sulusaray Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yolu ile memur alımı yapılacağı açıklandı.

Tokat ili Sulusaray Belediye Başkanlığı bünyesinde yayımlanan memur alımı ilanında, bir kadro için en az 60 KPSS taban puanı isteniyor. İşte söz konusu kadro;

Tokat ili Sulusaray Belediye Başkanlığı bünyesinde gerçekleşecek olan memur alımı ilanında, en az 65 KPSS puanı ile tekniker ve en az 70 KPSS puanı ile mühendis alımı da gerçekleşecek.

DİĞER DETAYLAR VE BAŞVURU TARİHLERİ

Tokat ili Sulusaray Belediye Başkanlığı bünyesinde gerçekleşecek olan memur alımı ilanında, KPSS taban puanının yanı sıra farklı şartlar da aranıyor. Tokat ili Sulusaray Belediye Başkanlığı bünyesinde yayımlanan memur alımı ilanının detaylarına ve başvuru tarihlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Tokat ili Sulusaray Belediye Başkanlığı KPSS ile memur alımı ilanı için buraya tıklayın.