İlan açıklandı: 55 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak…

Özel sektörde çalışmak istemeyen birçok insan, kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Ayrıca bu noktada belediyeler, hastaneler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştirebiliyor. Öte yandan Afyonkarahisar ili Ahmetpaşa Belediye Başkanlığı ve Şırnak ili Cizre Belediye Başkanlığı bünyesinde KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı da açıklandı. İşte detaylar…

Afyonkarahisar ili Ahmetpaşa Belediye Başkanlığı ve Şırnak ili Cizre Belediye Başkanlığı bünyesinde memur alımı yapılacağı açıklandı. Ayrıca Afyonkarahisar ili Ahmetpaşa Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 55 KPSS puanı şartı ile bilgisayar işletmeni alınacağı duyuruldu. Öte yandan Şırnak ili Cizre Belediye Başkanlığı bünyesinde, zabıta memuru ve itfaiye eri alınacağı yayımlandı.

AFYONKARAHİSAR İLİ AHMETPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MEMUR ALIMI

Afyonkarahisar ili Ahmetpaşa Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile memur alımı yapılacağı açıklandı.

ŞIRNAK İLİ CİZRE BELEDİYE BAŞKANLIĞI KPSS İLE MEMUR ALIMI

Şırnak ili Cizre Belediye Başkanlığı bünyesinde, zabıta memuru ve itfaiye eri alınacağı yayımlandı. Ayrıca Şırnak ili Cizre Belediye Başkanlığı bünyesinde yapılacak olan memur alımı ilanında, adaylardan en az 60 KPSS puanı isteniyor. Öte yandan KPSS puanın yanı sıra farklı gereklilikler de aranıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI VE DETAYLARI

Şırnak ili Cizre Belediye Başkanlığı ve Afyonkarahisar ili Ahmetpaşa Belediye Başkanlığı bünyesinde yayımlanan KPSS puanı ile memur alımı ilanı, kamu kurumlarında çalışmak isteyen birçok vatandaşın ilgisini çekebiliyor. Öte yandan söz konusu memur alımı ilanlarında KPSS puanının yanı sıra farklı gereklilikler de aranıyor. Diğer şartlara ve başvuru tarihlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Afyonkarahisar ili Ahmetpaşa Belediye Başkanlığı bünyesinde, KPSS ile memur alımı ilanı detayları ve başvuru tarihleri için buraya tıklayınız.

Şırnak ili Cizre Belediye Başkanlığı bünyesinde, KPSS ile memur alımı ilanı detayları ve başvuru tarihleri için buraya tıklayınız.