İkinci yargı paketi ne zaman meclise gelecek?

İkinci yargı paketi ne zaman meclise gelecek? sorusu arama motorunda yoğun olarak aranan konular arasında yer alıyor. Başkan Erdoğan ikinci yargı paketinin hazırlandığını müjdesini vermişti.

İkinci yargı paketi ne zaman meclise gelecek? sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İlk yargı paketinin meclisten geçmesi ile birlikte gözler ikinci yargı paketine çevrildi. İkinci yargı paketi için geçtiğimiz haftalarda toplantılar gerçekleşti. Her gün af bekleyen vatandaşlar ve yakınları tarafından ikinci yargı paketi içeriği araştırılıyor.  

İKİNCİ YARGI PAKETİNDE NELER VAR? 

"Hazırlıkları süren ‘ikinci yargı paketi’ bir ay sonra ‘infaz’ düzenlemesiyle siyasetin gündemine gelecek. Kamuoyunda 'af' olarak nitelendirilen çalışma, infaz indirimi ve denetimli serbestlik koşullarını kapsayacak.

İKİNCİ YARGI PAKETİ NE ZAMAN MECLİSE GELECEK?

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, af teklifinin ikinci infaz paketiyle birlikte ekim ayının sonunda aralık ayının başında Meclis'e geleceğini söyledi. Akçay, "O konuda biliyorsunuz, AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı'nın da açıklamaları var. Aralık ayından önce çıkacağına ümit ediyoruz. İç tüzük değişikliklerinin yapılmasını gerektiğini biz söyledik."

İlk yargı paketinin yasalaşmasının ardından ikinci yargı paketi Meclis'te görüşülecek.