Honda yapacağını yaptı: Taksit ile sıfır motosiklet! Fiyatı görenler bayilere akın ediyor

Honda, Türkiye'de sıfır otomobil ve motosiklet satın almak isteyen pek çok vatandaşın dikkatini çekiyor. Ayrıca Honda'nın eylül ayı motosiklet kampanyaları kontrol edildiğinde, vade farksız 12 ay taksit imkanı olduğu görüldü. Detaylar haberimizde…

Motosiklet satın almayı birçok insan düşünüyor. Özellikle sıfır otomobil fiyatlarındaki artış sonrasında pek çok vatandaş ikinci el araba almaya yöneldi. Bunun yanı sıra bazı kişiler uygun fiyatlı sıfır otomobil arayışına girişti, diğerleri ise motosiklet almaya yöneldi.

Motosiklet almayı düşünen birçok vatandaşın dikkatini çeken markalardan bazıları; Suzuki, Honda, BMW ve Yamaha olarak sayılabiliyor.

Öte yandan Honda'nın duyurulan güncel kampanyaları incelendiğinde, CL250 modelinde taksit imkanı olduğu görüldü. Bunun yanı sıra CL250 modeli, pek çok farklı modele kıyasla uygun olarak ön plana çıktı. Tüm bunların sonucunda ise, Honda yapacağını yaptı, fiyatı görenler adeta bayilere akın ediyor bile denilebiliyor.

TOKİ'den 2+1 ve 3+1 konut fırsatı! 10 bin TL taksit, 416 bin TL peşinat

TAKSİT İLE SIFIR MOTOSİKLET İMKANI

Honda'nın açıklanan eylül ayı kampanyaları kontrol edildiğinde, taksit ile motosiklet almanın mümkün olduğu görüldü. Ayrıca duyurulan söz konusu kampanyanın detayları aşağıda yer alıyor.

30 Eylül 2024 tarihine kadar geçerli olduğu belirtilen kampanyada, CL250 modelinde seçili kredi kartlarına vade farksız 12 ay taksit imkanı olduğu açıklandı.

Honda motosiklet bayilerinde geçerli olduğu belirtilen kampanyada, yalnızca CL250 modelinin satın alımında liste fiyatı üzerinden kredi kartı ödemelerine vade farksız 12 ay taksit imkanı sunulacağı aktarıldı.

Ek olarak kampanyanın sadece Axess, Paraf Card, Maximum, World, Card Finans ve Bonus Card'lar içerisinden Honda motosiklet bayisinin üye iş yeri olduğu seçenekler için geçerli olduğu duyuruldu.

Peki, güncel Honda CL250 fiyatı ne kadar?

HONDA CL250 FİYATI VE DİĞER DETAYLAR

Honda CL250, 246.750 TL'den satışa çıkartıldı.

CL250 modelinin bazı özellikleri şu şekilde;

Motor: Sıvı Soğutmalı, 4 Zamanlı, 4 Supaplı, DOHC, Tek Silindirli

Şanzıman Tipi: Düz Vites (MT)

Maksimum Güç: 24,2 HP (17,8 kW) @ 8,500 d/d

Maksimum Tork (Nm @d/d): 23,1 Nm @ 5,250 d/d

Yakıt Tüketimi (L): 3.4

Yakıt Kapasitesi (L): 11.7

Ve belediyeler art arda açıkladı: Personel alımı yapılacak! 60 KPSS puanı olan başvuruyor

MODEL TERCİHİ NASIL YAPILMALI?

Honda, Suzuki, BMW, Yamaha ya da farklı bir motosiklet modeli tercih edilirken bazı noktalara dikkat edilmesi tavsiye ediliyor. Ayrıca söz konusu noktalardan bazıları aşağıda yer alıyor.

Bütçe doğru belirlenmeli ve bütçeye uygun en iyi model tercih edilmeli.

Motosikleti kullanacak kişinin fiziksel özellikleri, satın alınacak modele uygun olmalı.

Sürüş tecrübesine uygun motosiklet tercih edilmeli.

Bakımı kolay ve yedek parçası kolay bulunan modellerin tercih edilmesi öneriliyor.

Model tercih edilirken kullanım amacına uygun olması tavsiye ediliyor.

Ford gemileri yaktı: Taksitle Focus imkanı! Otomobil alacaklar bayilere akın ediyor